Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kell meghálálni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell meghálálni egy apának ami egy anyánál teljesen normális lenne?

Figyelt kérdés
Elvált szülők, amúgy közös felügyelet, az anyának munka miatt egy időre távol kell lennie, 4 hónap "hétvégi anyuka" két hetente hétvégéremegy haza a gyerekhez. Ezalatt az apánál/ új barátnőnél van. Az anya korábban nyert egy utat, amit ideje beváltani és nekik adja mondván pihenjék ki magukat.... csak szerintem fura? Nem ez a kötelesdégük? Mindketten válalták, az apa a fogantatáskor, a csaj amikor belement a kapcsolatba. Az anyáknak akikn€l el van helyezve a gyerek ki adjutalmat? Vagyez a modern elvált szülőknél a módi, ha nem fele fele akkor meg kell hálálni?

2013. nov. 6. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Ez a 4 hónap nem lett volna a kötelességük,mondhattak volna nemet és akkor anyuka viszi magával a gyereket vagy nem megy el erre a munkára.az anyáknak rondán fogalmazva a gyerek a jutalom,otthagyhatják az apukának is a közös gyereket és lehet ők is hétvégi,gyerektartást fizető szülők.Tisztára úgy fogalmaztad meg mintha a gyerek egy kötelező rossz lenne az elvált anyukáknak:/
2013. nov. 6. 13:21
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Neked mi közöd van hozzá?

Nem biztos, hogy hálából adja! Lehet, hogy csak ő nem akar elmenni, és van annyira jóban az exszel, hogy nekik adja.

Én inkább az olyan rokonokon vagyok kiakadva, akik mások életében tunkolnak, és akár még itt is képesek megvitatni vadidegenekkel! Gondolom falun élsz, és ez a programod.

2013. nov. 6. 13:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Eddig nem adott senkinek semmi nyereeményt pedig folyton nyer valamit, minden hülyeségen játszik. Hálábol adta szerintem
2013. nov. 6. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem teljesen érthető a kérdés...

Nem, cseppet sem normális, hogy hálálkodni kell ezért az apának, aki ugyanannyira tartozik felelősséggel a gyerekért, mint az anya.

De ha ez egy kedves ajándék volt az anya részéről (bár furcsa), akkor ez van, neked nem kell, hogy fájjon, nem?

2013. nov. 6. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

Irtad is, h ideje bevaltani. Anyuka nyilvan nem tud/akar elmenni.

Honnan veszed, h halabol adja? Te viszont egy ritka gusztustalan irigy, rosszindulatu fajta vagy.

Es szerintem az a bajod, h nem neked adta oda.

Szanalmas vagy, nezz magadba!

2013. nov. 6. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

"Hálából adta szerintem"

Szerinted... és akkor itt hagyjuk is abba. Gusztustalan, rosszmájú, pletykás dög vagy!

2013. nov. 6. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Irigyled,hogy nem neked adta mi?
2013. nov. 6. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:
No, akkor fuss szépen neki még egyszer, és fogalmazd meg tisztán, egyszerűen a problémádat. Ez úgy zavaros, ahogy van.
2013. nov. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!