Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell meghálálni egy apának ami egy anyánál teljesen normális lenne?
Neked mi közöd van hozzá?
Nem biztos, hogy hálából adja! Lehet, hogy csak ő nem akar elmenni, és van annyira jóban az exszel, hogy nekik adja.
Én inkább az olyan rokonokon vagyok kiakadva, akik mások életében tunkolnak, és akár még itt is képesek megvitatni vadidegenekkel! Gondolom falun élsz, és ez a programod.
Szerintem teljesen érthető a kérdés...
Nem, cseppet sem normális, hogy hálálkodni kell ezért az apának, aki ugyanannyira tartozik felelősséggel a gyerekért, mint az anya.
De ha ez egy kedves ajándék volt az anya részéről (bár furcsa), akkor ez van, neked nem kell, hogy fájjon, nem?
Irtad is, h ideje bevaltani. Anyuka nyilvan nem tud/akar elmenni.
Honnan veszed, h halabol adja? Te viszont egy ritka gusztustalan irigy, rosszindulatu fajta vagy.
Es szerintem az a bajod, h nem neked adta oda.
Szanalmas vagy, nezz magadba!
"Hálából adta szerintem"
Szerinted... és akkor itt hagyjuk is abba. Gusztustalan, rosszmájú, pletykás dög vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!