Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim válni akarnak de ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim válni akarnak de ez nagyon durva! Más mit tenne?

Figyelt kérdés
ma kezdődött az egész és már megint egy értelmetlen dolog miatt vesztek össze.Egész nap veszekedtek (még ebben a percben is..) előbb anyám már tányért vágott apám fejére, ő meg neki ment anyámnak és belé rúgott mondta neki h takarodjon innen.... (ki akarta tolni az ajtón) anyám most mondta nekünk h elvisz minket Kecskemétre és itt hagyjuk ezt az "ideg beteget". Tavaly karácsonykor is volt ilyen durva dolog... apám fogta anyum ruháit és kivágta az utcára de kibékültek (szinte minden évben van ilyen, de mindig anyám megbocsát neki) de most nem akar.... Én ezt nem értem miért nem lehet normálisan leülni megbeszélni a dolgokat? Ehelyett apám kiabál agresszív anyám meg tányért dobál! Kész vagyok! Volt amikor már depressziós lettem.... mások hogy oldják meg ezeket a dolgokat?

2014. jún. 12. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez szomorú. Sajnos nekem is volt részem ilyenbe. Ilyenkor tényleg azlenne a legjobb,ha elválnának.
2014. jún. 13. 04:24
 12/14 Bence_ ***** válasza:

Azért ilyenek mert rettenetesen el vannak keseredve.

Nem látják a kiutat, ettől elkeserednek majd dühösek lesznek a tehetetlenségük miatt.

Emiatt a düh miatt kiabál apád és dobál, cicát, tányért édesanyád.

Nem tudnak egymással kommunikálni.

Hány éves vagy?

2014. jún. 13. 12:44
 13/14 A kérdező kommentje:

most lehet érvénybe lép a "folyamat"

1. nap csúnyán össze vesznek válni akarnak

2. nem szolnak egymáshoz

3. nem szolnak egymáshoz

4. kibékülnek -_-

2014. jún. 13. 17:01
 14/14 Pukifroccs válasza:
Az a baj ,.hogy megymasban fogjak tartani a duhot.. ha az eggyik megnyugodna ,a masik bele kothet..
2017. júl. 7. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!