Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apuka nem tudja minden 2 hétben szombat reggeltől vasárnap estig?
elvinni a gyereket akkor ő rossz apa?
Én úgy tudtam, hogy az apukás hétvége az egy lehetőség, hogy ha vita alakulna ki, hogy mikor vihetem el a lányom, akkor legyen egy fix időpont amikor jogom van hozzá.
Ha úgy alakul fél órára, ha úgy alakul 2 napra, vagy akár egyáltalán nem.
Ehelyett az ex szó szerint kötelez rá, hogy akármi történjék is, én minimum 2 hetente szombat reggel menjek a gyerekért és csak vasárnap este vihetem haza.
Mivel mindent otthagytam, plusz gyerektartást is bevállaltam, ahhoz hogy egyáltalán egy apró albérletet ki tudjak fizetni napi 12-14 órákat dolgozom fillérekért, van hogy hétvégén is be kell mennem, de mindenért én vagyok a hibás.
Milyen anya, nem ANYA?
Aki szeretné, hogy ~30 napból legalább 4-et (azaz négy) napot az apával is töltsön a gyerek, de a kérdező erre sem hajlandó?
milyen anya az aki a gyerek érdekében nem hajlandó rugalmasan kezelni ezt ???
pofám leszakad ezektől a nőktől
pedig én is az vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!