Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kit szeretsz jobban? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit szeretsz jobban? Ezt kérdezgeti apa láthatáskor a 7 éves gyerekünktől. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2 éve váltunk el, az apával nem volt jó a kapcsolatunk, elköltöztünk. Sajnos apuka nem foglalkozott a gyerekkel, de mióta eljöttünk próbálja megvenni, megvesz neki mindent, megenged olyan dolgokata amit én nem. Regegltől estig dolgozom, egyedül intézek mindent, semmiben nem segít. Soha nem jött érte iskolába, nem vitte orvoshoz. Tudom, hogy szeretik egymást, örülök is neki, amikor nála van, játszhat, csavarognak. De kérdezgeti, kit szeretsz jobban? Anyát vagy apát?
2014. jún. 2. 14:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És ellnézést az írásért,gyorsan írok,közben mást is csinálok, nem olvastam vissza, nem helyes néhol.
2014. jún. 2. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

"De remelem te majd segitesz neki kimondani... Te kis nem ellene nevelo!"

Ne reménykedj. Ha eddig kibírtam, ezután is menni fog. Tudod vannak intelligens, és kevésbé intelligens emberek. Az egyiket a másiktól az különbözteti meg, hogy amíg az egyik következetes és taktikus, a másik kapkodó és hisztérikus.

Mindenki döntse el melyik kategóriába tartozik.

2014. jún. 2. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Ne foglalkozz vele,egy gyereket meg lehet venni,egy darabig,de utána rá fog jönni szépen,hogy ki az aki valóban foglalkozik vele,nem csak a pénzzel akarja megvenni.Tapasztalatból mondom :) én is azt javaslom hogy csak röhögd ki,milyen buta egy apja van.Sajnos egy válás mindig azzal jár,hogy a nők vért izzadva nevelik,trődnek a gyerekkel,az apa meg kéthetente,havonta eljátja pár órára a "mintaapukát"
2014. jún. 2. 16:54
 14/15 anonim ***** válasza:
szájbavágod. tényleg
2014. jún. 2. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam volt. Én mondtam a gyereknek, hogy nyugodtan mondja az apjának, hogy APA TÉGED! 5 éves volt, amikor váltunk, most 12. 3 éve nem hajlandó menni, csak nagy unszolásomra :) Egy évben talán 4 alkalommal látja az apját, elég is neki. Mindig mindent elmagyaráztam neki. Az volt a baj,hogy érzelmileg zsarolta a gyereket, sírt!!!! Ettől a gyerek kellemetlenül érezte magát....ezért mindig elmagyaráztam a gyereknek, hogy ne érezze rosszul magát, mondja, hogy mennyire szereti őt....kb 9 éves volt, amikor elém állt a gyerek és közölte, hogy elege van, nem hazudik tovább. Ok! De addigra az apja sem vette fel tragikusan, mert megszokta a különélést, lett barátnője. Mindig elmondta,hogy vannak dolgok ,jó dolgok, amit csak apuval tud csinálni, élvezze ,ki nála! Ezért én nem vittem direkt biciklzni, strandra. És így várta, hogy mikor lehet apjánál. Sohasem bántottam, pedig az apja volt,hogy engem igen (szavakkal). Elmondta a gyerek, én pedig mosolyogva elmeséltem, hogy apa ideges, mert velem laksz. Ennyi.
2014. jún. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!