Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kit szeretsz jobban? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit szeretsz jobban? Ezt kérdezgeti apa láthatáskor a 7 éves gyerekünktől. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2 éve váltunk el, az apával nem volt jó a kapcsolatunk, elköltöztünk. Sajnos apuka nem foglalkozott a gyerekkel, de mióta eljöttünk próbálja megvenni, megvesz neki mindent, megenged olyan dolgokata amit én nem. Regegltől estig dolgozom, egyedül intézek mindent, semmiben nem segít. Soha nem jött érte iskolába, nem vitte orvoshoz. Tudom, hogy szeretik egymást, örülök is neki, amikor nála van, játszhat, csavarognak. De kérdezgeti, kit szeretsz jobban? Anyát vagy apát?
2014. jún. 2. 14:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Miért mire gondoltál, hogy mit tehetsz a semmin kívül???
2014. jún. 2. 14:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Még annyi lemaradt, hogy beszélgetek erről a gyerekkel, hogy mi a szeretet stb., mind a ketten szeretjük, attól ,hogy nem vagyunk egy helyen. De a szeme előtt mindig apa, és a megígért programok, játékok lebegek.
2014. jún. 2. 14:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem jutna eszembe ilyet kérdezni a gyerektől. Lehet semit nem lehet tenni, rosszul írtam. De a vélemények érdekelnek, volt-e másnál is ilyen.
2014. jún. 2. 14:21
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

És a gyerek ilyenkor mit felel az apukájának?

Én is kb. ennyi voltam, amikor elváltak a szüleim, és apukám és a családja próbáltak befolyásolni, anyukám ellen hergelni, de igazából én már átláttam a helyzetet. 7 éves gyerek már nem olyan picike. Bár gondolom azonos korú gyerekek között is nagy különbség lehet. De ha beszélgettek, akkor biztosan tudod, hogy ezt ő hogyan éli meg, hogyan hat rá.

2014. jún. 2. 14:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm mondta ,aki szokott velük találkozni ha ott van a gyerek. Ő azt mondja apát. Én ilyet nem kérdezek tőle, de szokta mondani, hogy úgy szeret engem, meg apát is. Van amikor mindenkit, szerintem kicsi még, és nagyon befolyásolható.
2014. jún. 2. 14:34
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk nem csak ez volt a kérdés, hanem szabályos ellennevelés zajlott apuka részéről. Szegény fiaimat teljesen kikészítette a lelki terrorral. A gyerek nyilván oda beszél amíg kicsi ahol van.

Érdekes módon a kisebbik fiamat nem tudta lázítani, mert ő hamar rájött a miértekre, azonban a nagyobbik olyan szinten apás volt, hogy ha az apja minden láthatáskor agyonverte volna, akkor is két kézzel kapaszkodott volna utána.

Ezért én nem tettem mást, mint vártam, hogy megnőjön. Sose beszéltem az apja ellen, gondoltam egyszer csak megérti miről van szó.

Mára már 16 éves, és tudja mi folyik körülötte, de kimondani még nem meri magának sem, hogy milyen tetű az apja.

Azonban a kapcsolatunk nagyon jó, gondolom pont azért, mert az imádata tárgyát nem pocskondiáztam. Mellette se szónokoltam persze, de hagytam hogy magának alakítsa ki a véleményét.

2014. jún. 2. 14:38
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, te mindenben ilyen önbizalomhiányos vagy? Azt nagyon észreveszi ám a gyerek! Neki határozott biztonságra van szüksége. Változz, mert itt nem az apa a hibás, hanem te vagy kis tutyi-mutyi!
2014. jún. 2. 14:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legbölcsebb, amit tehetsz, hogy elnézően mosolyogsz apuka kisstílű butaságán...
2014. jún. 2. 14:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez nem tutyimutyiság. Nem szabadna egy gyereket választás elé állítani, az a normális, ha apát is és anyát is egyformán szereti, és egyik szülő sem versengeni próbál, hanem normális módon, egyetértésben nevelni. Megértem a kérdezőt, hogy ez nem tetszik neki.

Tőlem egyszer az egyik rokon kérdezte meg (aki mellesleg pedagógus), hogy kit szeret jobban a kisfiam, engem vagy az apját. Kicsit meglepett, nem értem ez mire jó.

2014. jún. 2. 15:09
 10/15 anonim ***** válasza:
4%

"Nálunk nem csak ez volt a kérdés, hanem szabályos ellennevelés zajlott apuka részéről."

"Mára már 16 éves, és tudja mi folyik körülötte, de kimondani még nem meri magának sem, hogy milyen tetű az apja."

De remelem te majd segitesz neki kimondani... Te kis nem ellene nevelo!

2014. jún. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!