Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a láthatáskor nem az apa van a gyermekkel rendszeresen?
Láthatás biztosítása kötelezö, de nem kötelezö elengedni a gyermeket.
Ki van a gyermekkel? nagymama? mert attól sem lesz baja a gyereknek, max az apjával nem lesz kapcsolata. viszont ha valaki idegenre bizza akkor ragaszkodj közös programokhoz, pl játszótér.
Szia.
Már elváltatok? Vagy még csak válófélben vagytok?
ne add oda neki, ha sír. Nálunk is ez volt, és apukám elhozta hozzánk a jegyzőt és is megkérdezte, hogy akarok e menni és mondtam, hogy nem. Utána jött egy pszichológiai vizsgálat ahol kiderült, hogy tényleg nem akarok odamenni, és nem is jó nekem ott, és azóta nem is voltam . Ennek már lassa13 éve. Keresd fel a családgondozót ő majd megmondja mit tegyél iylen helyzetben.
18L
Ha van bírósági végzés a láthatás engedélyezéséről, akkor a bíróságon tegyél bejelentést(ügyvéddel)és kérd a családvédelmisek segítségét is.Nem lehet így bánni, egy gyerekkel sem!
Ha az apa nem tölt el tartalmas időt gyermekével, a láthatások alkalmával, akkor kérvényezni kell a tiltást.
Akár pszihológus is elbeszélgethet a gyerekkel a bíróság munkájának segítése érdekében.
Mennyi idős a gyermek? Elváltatok vagy most zajlik a per?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!