Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás közben második gyerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közben második gyerek, milyen "ötlet" ez?

Figyelt kérdés

1 éves a kisfiam, az apjával most válunk. Úgymond már benne vagyunk a korban, én 35 vagyok, õ 40. Sokáig (13 évet) vártunk a gyerekkel, kettõt terveztünk. Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement. Próbáltuk helyrehozni, de úgy néz ki így már nem mûködik a kapcsolatunk. 2 hónapja elköltözött, azóta mindketten felszabadultunk. A gyerekkel sokat foglalkozik, nagyon jó apa. Nemrég felvetette, hogy lehetne még egy gyerekünk, ne legyen egyedül a kicsi, mi sem szeretnénk egykét. Azóta ezen gondolkodom. Abszurd ötletnek tartom, mégis jónak. Egyedül is megvan minden két gyereknek, de rá is számíthatok, ezt tudom. Segítség is lenne ha megszületne a baba.

Mennyire rossz ötlet ez?

2014. máj. 8. 08:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:

Akkor helyesbítek, az hogy van e alkalmi kapcsolata nem érdekel.

Gyereknek nem kell mindenrõl beszámolni. Nem fogunk hónapokat próbâlkozni

2014. máj. 8. 12:26
 62/70 anonim ***** válasza:
80%

de jó hogy te tudod hogy 2 alkalom alatt teherbe esel, akkor biztos véletlen hogy van akiknek évekig nem jön össze

ahogy halad a sztori, egyre kevésbé gondollak komplettnek.

2014. máj. 8. 12:30
 63/70 anonim ***** válasza:
100%

Ti nem akartok válni, illetve valaki közületek nem akar válni. Minden közös, nincs vagyonmegosztás, közös marad a munka, ami a jövőbeni életeteket is meghatározza hosszú távra. És még szeretnétek közös gyereket is.

Most vagy ő akar így visszakerülni a közös otthonba, vagy te akarod így visszaláncolni.

2014. máj. 8. 12:31
 64/70 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekelnek az alkalmi kapcsolatai, miért váltok el? Maradjatok házasok, legyen gyereketek, ha meg néha félrekefél, becsukod a szemed... :)
2014. máj. 8. 12:32
 65/70 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod. Olyat már hallottam, hogy a házaspár félrejárt szexelni lásd nyitott házasság, mert lelkileg jól voltak, csak eltávolodtak egymástól.

Azt hiszem ez egy teljesen új megközelítése az életnek. Ti nem lelkileg maradtok együtt, hanem testileg.

fura

2014. máj. 8. 12:34
 66/70 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem egészséges a gondolkozásotok, és előre sajnálom a kicsit, hogy kusza összevisszaságba születik, és nincs lehetősége megtanulni a NORMÁLIS családmodellt.

De mivel te úgyis eldöntötted, hogy akarod, tökmindegy, hogy itt a kívülállók (akik más szemszögből nézik) szerint sem jó ötlet, úgyis összefekszetek és megtörténik az aktus (merthogy nem szerelemből és szeretkezésből születik a gyerek, az is száz százalék). Egyszóval szomorú és sajnálatos történet.

2014. máj. 8. 12:39
 67/70 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg úgy tűnik, hogy Te/Ti már ezt eldöntöttétek.

Ebben az esetben csak egyet tudok tanácsolni.

Várjatok legalább egy évet, amíg újra visszatértek rá.

Mármint ne arra várjatok, hogy akkor 100 %, hogy elkezdtek próbálkozni, hanem az ötletre, hogy egyáltalán így gondoljátok-e még akkor is. Egy év alatt sok minden történhet veletek, amíg külön vagytok, legalább ezt az esélyt adjátok meg az új babának, hogy tényleg alapos megfontoláson alapuljon az ő világra jövetele.

Tudom, hogy nem vagy már olyan fiatal (kizárólag gyerekvállalás szempontjából mondom), de akkor is azt mondom, hogy ha egy év múlva is így látjátok jónak, akkor még vagy elkésve, és akkor már tényleg tűnhet minden reálisabbnak, amit most leírtál.

Persze nem mondom, hogy utána nem bolondulhat meg az exférjed, de az sajna stabil házasságban is előfordulhatna.

Viszont gondolkozás után, csak nem venné utána félvállról.

És te is meglátod, hogy valóban okos gondolat-e egy új baba neked.

2014. máj. 8. 16:28
 68/70 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtök sem komplett :DD
2014. máj. 8. 21:02
 69/70 anonim ***** válasza:
Szerintem ne váljatok el.
2014. máj. 9. 09:17
 70/70 anonim ***** válasza:
Nekem is eszembe jutott ilyen megoldás. Pár évvel idősebbek vagyunk, én vagyok a férfi. Soha nincs köztünk feszültség, de vonzalom se, nem is volt. Ha most egymástól nem, akkor később valószínűleg egyikünknek se lehetne már gyereke, mert mire találunk új párt addigra elég késő lesz.
2014. jún. 5. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!