Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás közben második gyerek, milyen "ötlet" ez?
1 éves a kisfiam, az apjával most válunk. Úgymond már benne vagyunk a korban, én 35 vagyok, õ 40. Sokáig (13 évet) vártunk a gyerekkel, kettõt terveztünk. Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement. Próbáltuk helyrehozni, de úgy néz ki így már nem mûködik a kapcsolatunk. 2 hónapja elköltözött, azóta mindketten felszabadultunk. A gyerekkel sokat foglalkozik, nagyon jó apa. Nemrég felvetette, hogy lehetne még egy gyerekünk, ne legyen egyedül a kicsi, mi sem szeretnénk egykét. Azóta ezen gondolkodom. Abszurd ötletnek tartom, mégis jónak. Egyedül is megvan minden két gyereknek, de rá is számíthatok, ezt tudom. Segítség is lenne ha megszületne a baba.
Mennyire rossz ötlet ez?
El nem tudom képzelni ,hogy valakivel ágyba bújjak akit nem szeretek már (főleg hogy a gyerek általában nem egy aktusból jön össze, szóval többször kéne megismételni a dolgot)
Amúgy szerintem ez nem jó ötlet de te tudod
Megmondom nekem mi a fura.Maga a feltevés az exed részéről.
Ha jobban belegondolsz ő nem gyereket akar hanem egy játszótársat a fia mellé.Ez szerintem rossz.Csak azért senkinek nem szabadna gyereket vállania hogy a gyereke ne legyen egyke és itt nyilván csak erről van szó,nem arról hogy nagy családot szeretnél,vagy szeretne hisz már elve csonka család vagyok.
"Lehetek független két gyerekkel ugyan úgy, mint eggyel. Lehet nem így kellene kezdeni egy új életet nem tudom..."
Elméletileg lehetsz. Gyakorlatilag függeni fogsz a bébiszittertől, nagyszülőktől vagy épp apucitól, mert egy újszülött és egy kétéves gyerekkel még a baba-mama klubba sem egyszerű eljárni, nem hogy ismerkedni.
Tudom, most szültem. Élmény, amikor este fél 11-kor egyszerre bömböl a kettő, vagy egy hosszú éjszaka után fél hatkor kelünk, és még a nagyi is besegít, hogy 8-kor mindenki el tudjon indulni a dolgára (apa dolgozni, tesó az oviba, anya picivel a védőnőhöz). Szóval 3 ember 2 gyerekkel. Nagyon optimista vagy, de ezt egyedül bevállalni.....
Várj egy kicsit, amíg lenyugszol, tisztázódik a helyzet. Egy kicsit nagyobb lesz a gyerkőc. Aztán meglátod, hogy az apja hogy viszonyul hozzá a későbbiekben. Akkor még mindig van lehetőséged dönteni hogyan legyen még egy gyerkőcöd: örökbefogadás, volt pasi, új pasi esetleg spermabank.
De akkor mi a csudanak akarsz ezzel az emberrel gyereket, akibol kiszerettel, epp valtok?
Miert nem a szomszedtol inkabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!