Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás közben második gyerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közben második gyerek, milyen "ötlet" ez?

Figyelt kérdés

1 éves a kisfiam, az apjával most válunk. Úgymond már benne vagyunk a korban, én 35 vagyok, õ 40. Sokáig (13 évet) vártunk a gyerekkel, kettõt terveztünk. Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement. Próbáltuk helyrehozni, de úgy néz ki így már nem mûködik a kapcsolatunk. 2 hónapja elköltözött, azóta mindketten felszabadultunk. A gyerekkel sokat foglalkozik, nagyon jó apa. Nemrég felvetette, hogy lehetne még egy gyerekünk, ne legyen egyedül a kicsi, mi sem szeretnénk egykét. Azóta ezen gondolkodom. Abszurd ötletnek tartom, mégis jónak. Egyedül is megvan minden két gyereknek, de rá is számíthatok, ezt tudom. Segítség is lenne ha megszületne a baba.

Mennyire rossz ötlet ez?

2014. máj. 8. 08:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
67%
34-es, és a külön élő apa kizárja? Ugyanez az arány, mert ez pasifüggő. Azon múlik, hogy a férfinek mennyi a kötelességtudata, élhet az együtt is meg külön is, nem azon múlik. A sok példa, hogy az apa nem foglalkozik a gyerekkel, az épp az anyák miatt van, akik válás után azzal vannak elfoglalva, hogyan szívassák az apát, felhasználva erre a gyereket. Mondom ezt elvált nőként. És arról is a nők tehetnek, hogy összejönnek egy elvált gyerekes pasival, és onnantól az az életcéljuk, hogy a pasit elszakítsák a gyerektől.
2014. máj. 8. 09:49
 42/70 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni ,hogy valakivel ágyba bújjak akit nem szeretek már (főleg hogy a gyerek általában nem egy aktusból jön össze, szóval többször kéne megismételni a dolgot)

Amúgy szerintem ez nem jó ötlet de te tudod

43/70 anonim ***** válasza:
66%

Megmondom nekem mi a fura.Maga a feltevés az exed részéről.

Ha jobban belegondolsz ő nem gyereket akar hanem egy játszótársat a fia mellé.Ez szerintem rossz.Csak azért senkinek nem szabadna gyereket vállania hogy a gyereke ne legyen egyke és itt nyilván csak erről van szó,nem arról hogy nagy családot szeretnél,vagy szeretne hisz már elve csonka család vagyok.

44/70 anonim ***** válasza:
35%
Tévedsz kedves 39-es. nem vagyok megkeseredett, és a gyermekeimnek olyan apja van, akiért mint apa sok nő össze tenné a kezét(hát hiába az én nevelésem, beletelt pár évbe mire ilyenné vált-ez tény).De sosem árt ha valaki reális, és nyitva tartja a szemét, és nem csak azt látja, amit látni szeretne.
2014. máj. 8. 09:50
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

"Lehetek független két gyerekkel ugyan úgy, mint eggyel. Lehet nem így kellene kezdeni egy új életet nem tudom..."

Elméletileg lehetsz. Gyakorlatilag függeni fogsz a bébiszittertől, nagyszülőktől vagy épp apucitól, mert egy újszülött és egy kétéves gyerekkel még a baba-mama klubba sem egyszerű eljárni, nem hogy ismerkedni.

Tudom, most szültem. Élmény, amikor este fél 11-kor egyszerre bömböl a kettő, vagy egy hosszú éjszaka után fél hatkor kelünk, és még a nagyi is besegít, hogy 8-kor mindenki el tudjon indulni a dolgára (apa dolgozni, tesó az oviba, anya picivel a védőnőhöz). Szóval 3 ember 2 gyerekkel. Nagyon optimista vagy, de ezt egyedül bevállalni.....

Várj egy kicsit, amíg lenyugszol, tisztázódik a helyzet. Egy kicsit nagyobb lesz a gyerkőc. Aztán meglátod, hogy az apja hogy viszonyul hozzá a későbbiekben. Akkor még mindig van lehetőséged dönteni hogyan legyen még egy gyerkőcöd: örökbefogadás, volt pasi, új pasi esetleg spermabank.

2014. máj. 8. 09:54
 46/70 anonim ***** válasza:
56%
43 De hogy fura. A pasi okos. Szimplán be akarja biztosítani a csajt, hogy ne tudjon ugrálni, ne legyen ideje.Neki lesz, igy 2 nője lesz. Egyikkel családot játszik, másikkal meg szórakozik.
2014. máj. 8. 09:58
 47/70 anonim ***** válasza:
44%

De akkor mi a csudanak akarsz ezzel az emberrel gyereket, akibol kiszerettel, epp valtok?

Miert nem a szomszedtol inkabb?

2014. máj. 8. 09:59
 48/70 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lenne mindig egyszerû, most is meg kell szervezni, a munkát-gyereket. Fõleg mióta külön költöztünk. De azért egyszerûbb a dolgom, mert nem vagyok pontos idôhöz kötve.
2014. máj. 8. 10:00
 49/70 A kérdező kommentje:
Azért mert õ egy biztos pont. Megbízható, "letesztelt"
2014. máj. 8. 10:02
 50/70 A kérdező kommentje:
Ne tudjak ugrálni? Tény, hogy én akartam jobban a válást, de belátta, hogy igazam van. Õ is lezárta
2014. máj. 8. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!