Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás közben második gyerek, milyen "ötlet" ez?
1 éves a kisfiam, az apjával most válunk. Úgymond már benne vagyunk a korban, én 35 vagyok, õ 40. Sokáig (13 évet) vártunk a gyerekkel, kettõt terveztünk. Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement. Próbáltuk helyrehozni, de úgy néz ki így már nem mûködik a kapcsolatunk. 2 hónapja elköltözött, azóta mindketten felszabadultunk. A gyerekkel sokat foglalkozik, nagyon jó apa. Nemrég felvetette, hogy lehetne még egy gyerekünk, ne legyen egyedül a kicsi, mi sem szeretnénk egykét. Azóta ezen gondolkodom. Abszurd ötletnek tartom, mégis jónak. Egyedül is megvan minden két gyereknek, de rá is számíthatok, ezt tudom. Segítség is lenne ha megszületne a baba.
Mennyire rossz ötlet ez?
Hallottam én már sok helyen ezt a szöveget,hogy soha nem hanyagolná a gyerekeit új asszony miatt,meg,hogy tökéletes apa és senki nem tudná olyan szintem befolyásolni,hogy hanyagolja a gyerekeit meg bla-bla-bla....
Ebben ne bízz kérdező azért annyira.Jöhet olyan nő egy pasi életébe aki mindent megváltoztat.Én nem vállalnám be ezt semmiképp a helyedben.Ha lehetne új párkapcsolatod miért nem vágsz bele?Lehet az új párod is akarna gyereket és hogy nézne már ki,hogy te a válófélben lévő apa gyerekét hordod miközben új párod van?Én be sem vállalnálak az új pasi helyében mondjuk.
Ezek szerint van egy új férfi aki szeretne téged de te nem akarod.Szerintem te nem rendezted le a férjeddel még a kapcsolatot és azt hiszed ha lesz még egy baba rendbe jön a dolog.Ez így valahogy nekem nagyon nem jön be.
Szóba se állnék olyan nővel aki a válás alatt lesz terhes a volt férjétől.Meg a véleményem is meglenne.
Mit szedtél be, hogy ilyen rózsaszínben látsz mindent? Kérek én is.
Együtt dolgoztok, váltok, közös gyerek kell megint, de lesz új lovagod amikor csak úgy határozol, és apuka se fogja új néni miatt hanyagolni a családját. Jóban rosszban kiáll majd mellettetek új anyu kérésének ellenére is, és a közös vagyont is tudjátok majd szépen kezelgetni válás után. Milyen széééép gondolatok ezek.
Tudod mi lesz a realitás?
- Váláskor kötelező a vagyonmegosztás, nem lesz többé olyan, hogy közös vagyon.
- Lesz gyermekelhelyezés, max a felügyeleti jog lehet közös, a felelősség nem. Az ugyanis a tiéd lesz.
- Jön új anyu, aki a vagyonból nem feltétlenül a Te gyerekeidre akar költeni.
- Anyunak az sem fog tetszeni, hogy a "közös" munkahelyen állandóan együtt vagytok.
- Apu felveszi majd új anyut, hogy lássa nincs baj, no meg hogy legyen munkája.
- Ez téged az őrületbe fog kergetni.
Ebben a felállásban én inkább borúsan látom a jövőt. A rózsaszín leghalványabb árnyalata sincs jelen.
Nem vagyok még túl a kapcsolaton, ezt tudom. De nem õ kell vissza, hanem a szükségem van egy kis függetlenségre. Sok évet voltunk együtt, persze, hogy meg kell gyászolni úgymond. Kialakítani egy új életet. Ezért is szeretnék most gyereket ha lesz, hogy már vele is tervezzek. Új kapcsolat viszont nem kell egy ideig, ez tuti.
Tudom, hogy ha terhes lennék kb. 1,5 évig nem is lenn rá esély. Ezt is á kell gondoljam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!