Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás közben második gyerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közben második gyerek, milyen "ötlet" ez?

Figyelt kérdés

1 éves a kisfiam, az apjával most válunk. Úgymond már benne vagyunk a korban, én 35 vagyok, õ 40. Sokáig (13 évet) vártunk a gyerekkel, kettõt terveztünk. Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement. Próbáltuk helyrehozni, de úgy néz ki így már nem mûködik a kapcsolatunk. 2 hónapja elköltözött, azóta mindketten felszabadultunk. A gyerekkel sokat foglalkozik, nagyon jó apa. Nemrég felvetette, hogy lehetne még egy gyerekünk, ne legyen egyedül a kicsi, mi sem szeretnénk egykét. Azóta ezen gondolkodom. Abszurd ötletnek tartom, mégis jónak. Egyedül is megvan minden két gyereknek, de rá is számíthatok, ezt tudom. Segítség is lenne ha megszületne a baba.

Mennyire rossz ötlet ez?

2014. máj. 8. 08:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt te is belátod hogy ő könnyen dobálozik ilyen ötlettel?

ha annyira együtt tudnátok működni akkor nem ment volna tönkre a kapcsolatotok közvetlen a gyerek után.

2014. máj. 8. 10:04
 52/70 anonim ***** válasza:
100%

Az a "baj", hogy túl biztos vagy abban, hogy 100százalékig ismered...simán lehet, hogy jó apa marad, de hogy előre borítékold pl. hogy normális nővel kezd tartós kapcsolatot...nem építheted a Te jövődet arra, hogy szerinted milyen lesz az övé...örülj, hogy van egy gyereketek akivel foglalkozik az apja, ne kísértsd a sorsot szerintem

Ha csak akarsz még egy gyereket, és nem vágysz már másik komoly kapcsolatra, akkor hajrá. De mi lesz pl. ha jön egy férfi az életedbe és neki még nincs gyereke? Bevállalsz egy harmadikat?

2014. máj. 8. 10:08
 53/70 anonim ***** válasza:
77%
Akar egy korabbi volt pasidtol is lehetne gyereked ezzel az erovel. Ti nem veszitek komolyan a csalad fogalmat.
2014. máj. 8. 10:30
 54/70 anonim ***** válasza:
94%

Ha ennyire szuper a férjed, akkor miért váltok el?

Az nem ok, hogy elmúlt a szerelem, ha szeretitek, tisztelitek egymást, azt fel lehet újra éleszteni.

És miért kell második gyerek, ha eleve az első gyerek jövetelekor romlott meg a kapcsolat.

Így sose leszel független, hiába is áltatod magad ezzel. Az nem függetlenség, hogy most nem lakik veletek. Ha egyszer mindenetek és a munkátok is közös.

Így tényleg egyedül fogsz maradni. Ez az helyzet kizár mindenféle normális kapcsolatot.

2014. máj. 8. 10:42
 55/70 anonim ***** válasza:
14%
Ez a dolog már nekem is megfordult a fejemben.Nem válok,de voltunk nagyon közel hozzá,és nekem is az volt a fejemben,hogy nekem kell még egy gyerek,függetlenül mindentől.Anyám azt mondta őrültség,de szerintem egyáltalán nem az,ha az embernek van egy biztos egzisztenciája.Nyomorba nyilván ne szüljön az ember,de azt sem értem,ha anyagilag minden adott,illetve az apa is gondoskodik a gyerekeiről mindenféle értelemben akkor miért lenne ez hülyeség? Szülhet egy nő magának is.
2014. máj. 8. 11:16
 56/70 anonim ***** válasza:
92%

Én nem vállalnám be. Tudod miért?

Mert ha már egyszer arra jutottunk, hogy válunk, nem szeretném az ágyamban viszont látni.

Ez nem egy kiskutya, amihez nem kell intimitás.. Ez egy gyerek...

35 éves vagy, te sem leszel fiatalabb.... ha elsőre nem jön össze, akkor még esetleg 2 évig összejártok szexelni?

És ha előbb lesz új párja a férjednek, minthogy megfogan a baba? Akkor egyszerre lesz mindkettővel szexuális kapcsolata??

Vagy azt mondja neki, hogy várjon rá, amíg te teherbe esel?

És ha lesz új kapcsolatod, mit fogsz neki mondani?

2014 nyarán elváltatok, majd 2014 decemberében megfogant a kisgyerek a volt férjedtől? Ugye milyen bután hangzik? :(

Ennyi erővel örökbe is fogadhatnál.. Neked lesz 2 gyereked, és 1 életet "mentesz meg"...

2014. máj. 8. 12:16
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem szerelemből születne már ez a baba....
2014. máj. 8. 12:18
 58/70 A kérdező kommentje:
Most nincs kapcsolatunk, hónapokig nem fogunk próbálkozni. Elsõ gyerek is összejött elsõ hónapban,
2014. máj. 8. 12:20
 59/70 anonim ***** válasza:
86%

igen de gondolom jó pár évvel ezelőtt, 35 van, de 20-as.

arra gondoltál h majd gyereknek mit mondasz:

kellettél kisfiam/lányom, apáddal megromlott a kapcsolatunk, elváltunk, de összejártunk szexelni, megfogantál ás tádám.

2014. máj. 8. 12:21
 60/70 anonim ***** válasza:
77%

"Most nincs kapcsolatunk, hónapokig nem fogunk próbálkozni"

Miért vagy ebben olyan biztos,hogy Ő nem fog próbálkozni? Talán ott vagy mellette 0-24be?

Az, hogy nem köti az orrodra, hogy épp a Piroskával és Mariskával ismerkedik, nem jelenti azt, hogy nincs senkije.

2014. máj. 8. 12:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!