Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás közben második gyerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közben második gyerek, milyen "ötlet" ez?

Figyelt kérdés

1 éves a kisfiam, az apjával most válunk. Úgymond már benne vagyunk a korban, én 35 vagyok, õ 40. Sokáig (13 évet) vártunk a gyerekkel, kettõt terveztünk. Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement. Próbáltuk helyrehozni, de úgy néz ki így már nem mûködik a kapcsolatunk. 2 hónapja elköltözött, azóta mindketten felszabadultunk. A gyerekkel sokat foglalkozik, nagyon jó apa. Nemrég felvetette, hogy lehetne még egy gyerekünk, ne legyen egyedül a kicsi, mi sem szeretnénk egykét. Azóta ezen gondolkodom. Abszurd ötletnek tartom, mégis jónak. Egyedül is megvan minden két gyereknek, de rá is számíthatok, ezt tudom. Segítség is lenne ha megszületne a baba.

Mennyire rossz ötlet ez?

2014. máj. 8. 08:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%
16 Várjál, azt még bele se számoltuk, hogy ha egy éhes uj nőcit fog szakajtani a pasi,(aki a készbe szeret ücsörögni, mert nincs semmi tehetsége épiteni,teremteni) mert jobb nem jut neki, akkor még a kérdező vállalkozás része is veszélybe kerül, mert megpróbálja az uj nőci kirángatni alóla:D Aztán ha nem elég erős, és nem rendezi le a nőcit, akkor...
2014. máj. 8. 09:27
 22/70 anonim ***** válasza:
100%

"De nem õ kell vissza, hanem a szükségem van egy kis függetlenségre."

A legjobb úton haladsz. Tényleg micsoda függetlenségben lesz részed, ha a picit megszülöd.

Az előbbi tapshoz csatlakoznék. Még egy-két ilyen megjegyzés, és vastapsot zsebelhetsz be.

Te ezt tényleg nem látod át?

2014. máj. 8. 09:28
 23/70 anonim ***** válasza:
100%

függetlenség kell?

arra az a jó megoldás, ha vállalsz egy gyereket a mindjárt ex férjeddel, akit még szeretsz...

ahha

2014. máj. 8. 09:28
 24/70 A kérdező kommentje:

Nem lesz vagyon megosztás. Már megegyeztünk az anyagiakban.

Nem azért írtam az 1-2 napot, hogy tapsoljatok, hanem reagáltam egy hozzászólásra.

A kérdést azért írtam ki, hogy több szempontból át tudjam gondolni. Örülök az ellenérveknek is, de sértegetésbe ne csapjunk át

2014. máj. 8. 09:30
 25/70 anonim ***** válasza:
100%
Két pici karonülő gyerekkel "felemelő tud lenni egy harc, egy ócska pénzéhes ribivel, a jogos tulajdonodért. Olyan szabaeságod lesz amilyet mindenki álmodik-rémálmában.
2014. máj. 8. 09:30
 26/70 anonim ***** válasza:
67%
18-as, mi az, hogy 24 órás apa? Ha valakinek a férje kora reggeltől késő estig dolgozik, és lényegében aludni jár csak haza, sok esetben még a hétvégét is végigdolgozza, az nem apa? Manapság sok ilyen van ám! És ugye ilyenkor lényegében annyit sem tud foglalkozni a gyerekkel, mint aki heti 2-szer látogatja, és csak rá figyel órákig.
2014. máj. 8. 09:34
 27/70 A kérdező kommentje:

Lehetek független két gyerekkel ugyan úgy, mint eggyel. Lehet nem így kellene kezdeni egy új életet nem tudom...

De mondjuk 2 év múlva mennyi az esèlyem egy pár éves gyerek örökbefogadására egyed7l? Tényleg nem akarok csak egy gyereket. És ha sikerül is, az egyiknek van apja, a másiknak nem

2014. máj. 8. 09:34
 28/70 anonim ***** válasza:

Még egy utsót kapsz:

Minden pasi mozgatható-mint báb. Mindegyik.Hiába mondják a pasik, hogy nem.

Csak az a lényeg ki áll mögötte. Egy erős, normális ember, vagy egy olyan, aki képes gyerekeken is keresztül taposni ha a pénz szagát megérzi.

2014. máj. 8. 09:35
 29/70 anonim ***** válasza:
79%

"A kérdést azért írtam ki, hogy több szempontból át tudjam gondolni."

Hát sajnos a több szempont jelen esetben a tiéd és mindenki másé.

Szerinted ha millió azonos vélemény van, akkor nem lehet benne igazság? Te mégis szajkózod a magadét.

2014. máj. 8. 09:36
 30/70 A kérdező kommentje:
De nincs szó semmilyen nõrõl. Ha lesz is, biztos nem egy ribit választ párjának. Az hogy pár hónapig kivel lesz az nem az én dolgom, de komolykapcsolatra értelmes nõt fog választani
2014. máj. 8. 09:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!