Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? 14L
Figyelt kérdés
A sztori röviden. Apa 1500km-re tőlünk dolgozik és tavaly ilyenkor már rég kavart egy nővel az ottani munkahelyéről. A nő a főnöke. Nekünk ezt sikerült iskola előtt aug. utolsó hetében benyögnie. Azóta párszor visszajött hozzánk, de egy hétre rá mindig visszament a szeretőjéhez. Jelenleg most 2 hónapja megint velünk van apa aminek rettenetesen örülök, de nem akar felmondani. Mert szerinte ezzel a munkával mi is és ő is nagyon jól járunk. De anya rettenetesen ki van készülve mostanában. Nekem nem mond el semmit. Pedig mondtam neki,h bármiben számíthat rám. Azt mondja, h tök mind1 mit mond apa mert ilyen messziről azt mond a telefonba amit akar. A mamival ma is sutyorgott anya és amikor bementem abbahagyták.:/2014. máj. 4. 12:31
1/6 anonim válasza:
Anyukad a hibas. Valjon el tole, apad majd nem nez titeket hulyenek.
2/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de apukád egy disznó. Nyilván továbbra is kavar a nővel, és anyukád elég buta, hogy így hagyja magát megalázni.
Sajnos te nem tudsz tenni semmit, ez az ő dolguk.
3/6 anonim válasza:
Te semmit sem tudsz tenni. Majd a szüleid elintézik egymás között, ha már tudják, hogy mit is akarnak. Az teljesen jó, hogy anyukád tudja, hogy számíthat rád. Ennél többet sajnos most nem tudsz tenni.
4/6 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz.
Kitartást, koncentrálj a sulira, és ha nagyon szomorú anyukád, vigasztald meg. Illetve ha olyan szituáció, támogasd őt a válásban, mert ebből már boldog házasság nem igen lesz valószínűleg. Hasonlón estem át én is, 18 éves koromig húzták a válást, aminek az lett a következménye, hogy a helyzet eldurvult, apámmal megszakadt a kapcsolat, és már soha nem is jön helyre valószínűleg.
Te kergess illúziókat, akkor kevésbé nagy a pofon, amit később kapsz majd, de komolyan.
Ja, és semmi sem múlik rajtad, nehogy azt hidd, ez a szüleid felelőssége.
6/6 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Az hogy kettőjük között mi történik csak rájuk tartozik. Azt jól teszed hogy agyukád mellé állsz és mindig mondod neki hogy számíthat rád. Ennél többet nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!