Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne most tennem?
Figyelt kérdés
4 évet voltam a párommal született egy baba.Nem engedi a láthatást csak a család segitöhöz hozza be.Egyszer volt 20 nap alatt 1órát láttam.Én úgy gondolom a baba nem ismert meg az első 50percbe,csak utána.Én mint az apja szeretem?de úgy érzem a baba érdekében ez a pár perc csak zavarttá teszi.Most kaptam melot máshol.Szerintetek elmenjek?Az anya csak át nézz rajtam.Mászkál egész nap a baba nélkül.Én meg kezdek megkattanni,hogy kivel van a pici.Légyszi normális választ adjatok.KÖSZI2010. márc. 26. 16:04
2/8 anonim válasza:
Próbálj meh pertindítani,ahogy az első javasolta.Bár nem hiszem,hogy sok eredménye lenne.Ha az anya ilyen szemét,akkor sem fogja engedni,hogy normálisan tartsd a kapcsolatot a gyerekeddel.Neki csak arra kellettél,hogy anyává tegyed.A Bíróság pedig nő párti.Az ilyen anyától én elvenném a gyereket.
3/8 anonim válasza:
Bizonyítsd rá, hogy csavarog és elhanyagolja a kicsit. A láthatást pedig a lehető legsűrűbbre kérd és mindig élj is vele! A baba megérzi, ha szereted. A munkát pedig fogadd el, mert a mai világban nem könnyű álláshoz jutni.
4/8 anonim válasza:
Nem úgy van az, hogy szemét az anya, mindkét oldalról meg kell vizsgálni a dolgot, sokan azt hiszik, csakis a másik a hibás.
5/8 anonim válasza:
Indíthatsz pert a láthatás miatt, de a hazai rendszer szerint valószínűleg csak a minimális láthatást kapod meg úgyis. Inkább az anyával kéne rendezned a kapcsolatot, ő mindennek a kulcsa. Ő, ha akarja, megteheti, hogy gyakrabban lásd a gyereket. Szerintem bármennyire is elfajult köztetek a helyzet, próbáld rendbe hozni. Ha kell, nyelj egy pár nagyot, de próbáld megbékíteni, a gyerek érdekében is. Ma Magyarországon az anyák nagy általánosságban sok mindent megtehetnek. A munkát pedig fogadd el, és járj olyan sűrűn a gyerekhez, ahogyan csak tudsz. Sok sikert!
6/8 anonim válasza:
Elgondolkodtál-e azon, hogy nem tettél-e valamit, hogy csak így engedi látni a gyereked? Csak a semmi miatt, egy anya se zárkózik el az apa normális láthatási okától...nem iszol, nem bántottad fizikailag-lelkileg, nem csaltad meg?
7/8 anonim válasza:
Azért álljon már meg a menet. Nem csaltad meg nem iszol stb? Egyértelműen ő a hibás mi, amiért a hisztiréka retardált exe nem engedi, hogy lássa a picit. Rettenetesen elfogult sajnos a törvény a nők javára, de hála istennek máris változóban van. Ide akárhány nő beír, mindenki őt védi, neki ad igazat, hogy az apa sz..r szemétláda, és igenis ne engedje a gyereket látni. Figyelj. Menj be a gyámügyre, ezt a mondókádat előadod. Kilátásba helyezed a gyermekelhelyezési pert. Hidd el, hogy már ennek a megemlítésére is észhez fog térni a drágalátos anyuka, biztos, hogy értelmesen lehet majd vele beszélni. Igyekezz tanúkat gyűjteni, természetesen akik téged igazolnak. Nehéz dolgod lesz, de nem lehetetlen. A máshol meló az hol van? Mennyire messze?
8/8 anonim válasza:
Pereld be, többet nem tehetsz. Bizonyítsd rá, hogy nem foglalkozik a gyerekkel és neked nem engedi, hogy lásd. Hidd el ő fogja megszívni, nem te. Pereld nyugodtan, megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!