Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit kéne tennem hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem hogy ezt rendbe hozzam?

Figyelt kérdés

Volt egy párom immár 4 és fél éve.Nagyon nagyon tökéletes kapcsolat volt, veszekedtünk néha de szinte én még gyerekként 17évesen ismertem meg akkor igazán nem fogtam fel hogy hogyan is kell viselkedni egy egészen komoly kapcsolatban.Közel a 18-hoz már együtt éltünk és egyre csak jöttem rá hogy ha összeveszünk mindig nekem kell a békülést kezdeményezni ugyanis ő annyira büszke hogy inkább képes elviselni a haragot.Tavaly decemberben volt egy éve hogy feleségül vett..nagyon boldogok voltunk viszont ehhez hozzá kell tennem hogy ekkor már egy éve külföldön dolgozott és csupán kb. 2-3 havonta járt haza.Minden gond az én nyakamba szakadt és emellett el kellett viselnem ezt a büszke természetét is.Hát most egy másfél hónapja besokalltam és hazaköltöztem a szüleimhez, persze ő egy pillanatig sem tartott vissza....

1 hónapig nem is kerestük egymást semmi kapcsolat nem volt köztünk amikor ő megkeresett (persze csak smst irt mert most is külföldön van)hogy a bankban intézzek már el valamit neki.Hát azóta nem bírok az érzéseimmel...egyre csak azt érzem hogy nekem ő az igazi és szeretném visszakapni....mondtam már neki de erre a válasz az hogy úgysem menne, meg hogy úgysem tud egyikőnk sem megváltozni és ő nem akar többet veszekedni.Konkrétan viszont soha nem ír hogy legalább tudnám megéri-e reménykednem?

2010. máj. 1. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
sztem hagyd a fenébe, hamár egyedül is hagy,mivel kimegy külföldre, ill. a veszekedések ennyi idö után sztem nem fognak csillapodni. bocsi
2010. máj. 1. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba...én is így voltam az exemmel,viszont bele estem abba a hibába h szültem neki,nem is 1 hanem 2 gyereket!Most gyerekkel együtt lakok a szüleimnél

A te párod,vagyis a férjed olyan mint az én exem!!!!!Ő is ezt csinálta,konkrétan nem mondta meg miért !!!csalt!!! meg,sőt hivatalosan szét sem mentünk,csak elköltözött szó nélkül....

2010. máj. 1. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek:)
2010. máj. 2. 19:03
 4/4 anonim válasza:
Gyakori dolog ez sajnos!! Sajnálom hogy így alakult neked, mert az ember azt hiszi hogy ha összeházasodik az örökké fog tartani ( még a sok válások fényében is)! Ismerős téma ez a veszekedős dolog, nekem is volt ilyen kapcsolatom mikor nekem kellett bocsánatot kérnem tőle még akkor is ha ő volt a hibás!! Belefárad az ember és elege van akkor az nem csak egy pillanatnyi fellángolás hanem azt érzi és tudja az ember hogy elege van! Ha nem boldog az ember akkor lépni kell mert egy életünk van és azt boldogan kell leélnünk azzal aki viszont szeret minket és nem csak akkor ha 'Istenként" kezeljük!! Sajnos tovább kell lépni és keresni kell a boldogságot mert annyi jó ember van a világban akikkel lehet hogy örök életünkre boldogok leszünk!! És ez a legfontosabb! Lehet hogy pillanatnyilag szerelmet érzel a férjed iránt, de csak azért mert az első komolyabb kapcsolatod volt és kötődsz hozzá! Nem szabad ilyennél leragadni!!! Sajnálom az eseted mert szörnyű érzés!! De LÉPJ TOVÁBB!!! Sok sikert kívánok neked!!
2010. máj. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!