Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem hogy ezt rendbe hozzam?
Volt egy párom immár 4 és fél éve.Nagyon nagyon tökéletes kapcsolat volt, veszekedtünk néha de szinte én még gyerekként 17évesen ismertem meg akkor igazán nem fogtam fel hogy hogyan is kell viselkedni egy egészen komoly kapcsolatban.Közel a 18-hoz már együtt éltünk és egyre csak jöttem rá hogy ha összeveszünk mindig nekem kell a békülést kezdeményezni ugyanis ő annyira büszke hogy inkább képes elviselni a haragot.Tavaly decemberben volt egy éve hogy feleségül vett..nagyon boldogok voltunk viszont ehhez hozzá kell tennem hogy ekkor már egy éve külföldön dolgozott és csupán kb. 2-3 havonta járt haza.Minden gond az én nyakamba szakadt és emellett el kellett viselnem ezt a büszke természetét is.Hát most egy másfél hónapja besokalltam és hazaköltöztem a szüleimhez, persze ő egy pillanatig sem tartott vissza....
1 hónapig nem is kerestük egymást semmi kapcsolat nem volt köztünk amikor ő megkeresett (persze csak smst irt mert most is külföldön van)hogy a bankban intézzek már el valamit neki.Hát azóta nem bírok az érzéseimmel...egyre csak azt érzem hogy nekem ő az igazi és szeretném visszakapni....mondtam már neki de erre a válasz az hogy úgysem menne, meg hogy úgysem tud egyikőnk sem megváltozni és ő nem akar többet veszekedni.Konkrétan viszont soha nem ír hogy legalább tudnám megéri-e reménykednem?
Hagyd a francba...én is így voltam az exemmel,viszont bele estem abba a hibába h szültem neki,nem is 1 hanem 2 gyereket!Most gyerekkel együtt lakok a szüleimnél
A te párod,vagyis a férjed olyan mint az én exem!!!!!Ő is ezt csinálta,konkrétan nem mondta meg miért !!!csalt!!! meg,sőt hivatalosan szét sem mentünk,csak elköltözött szó nélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!