Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kéne tennem?
Július végén elköltözött a férjem, nagyon nagy vitáink voltak, szörnyen viselkedett velem. Van egy most 14hónapos kisfiunk. (és aki azzal jönne, hogy megváltoztam a gyerek miatt, nem, nem vagyok olyan mint a többiek, mások a nevelési elveim) A lényeg az, hogy január közepén sikerült megegyeznünk,közös megegyezéssel elválnunk. Eddig jóban voltunk a kisfiunk miatt. Augusztusból, szeptemberből viszont volt gyerektartás elmaradása, amit meg is beszéltünk, hogy idead február 10ig. Ez lett a válási papíron is rögzítve. De munkanélküli lett és 24000 helyett csak 10000-t adott és ebben még nincs benne a februári gyerektartás, ami +12000. A gond az, hogy nem tudom, hogy igazán el akar-e menni dolgozni, mert a házasságunk alatt is ezzel volt a probléma. Hogy ő mondogatta, hogy dolgozni akar, de közben nem túl intenzíven keresett munkát, inkább én kerestem neki. Nem tudom, hogy most higyjek-e neki. Az ügyvédem azt mondta, hogy az augusztusi, szeptemberi pénzt ebben a hónapban lehet még követelni, később már nem, mert lejár a 6 hónap. Azt nem írtam, hogy 10000-t ideadott a 24000-ből és azt beszéltük meg, hogy majd ha lesz pénze, ideadja a többit. De kérdés lesz-e valamikor pénze? Most próbáltam neki munkát keresni, nem sok mindent találtam, de még csak meg se köszönte, sőt, még szerinte nekem kellett volna megírni az önéletrajzát és elküldeni a jelentkezést, mikor van elég dolgom, neki meg semmi.
A kérdés az: adjak neki 1 esélyt vagy jelentsem, hogy nem fizette ki a 24000-t és a februárit sem? Nem szeretnék veszekedést, de szeretném látni azt a pénzt. megoldható?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__67..
ezt olvasd el,pont most találtam elötted irták ki.az anya pont igy szeretzte meg a pénzt,amire szüksége volr,de az apa nem fizette.szegényt jól le támadták,pedig csak segiteni akart a többi hasonló helyzetben levö anyának:(
(Zsoka)
Az apa magatol nem fog fizetni, semmifele esely nem kell neki! Felejtsd el szepen, hogy egy fillert is ad magatol. Ha eddig se adott ezutan miert tenne?
Ma volt egy kerdes kiirva ott le van irva hogyan tudod behajtani a penzt. Intezkedj gyorsan, mert igy is idobe tellik mire megkapod a penzt.
A legtobb ferfi direkt nem megy el dolgozni, csak feketen hogy ne kelljen fizetnie gyerektartast.
Ne higgyel neki, mert ugysem fizet! Es arra var, hogy leteljen a 6 honap es utana mar nem kell neki fizetnie az elmaradast.
Sok sikert, az elso valaszolo linkelt mar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!