Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok a szüleim olyan 9 éves korom körül váltak el. Azért mert apának volt 1 másik nője (3. csinálta ezt). Eleinte csak néha eljött hozzánk meg ilyenek, akkor még nem is sejtettem semmit. 12 éves koromig egészen jól megvoltam vele, azóta van 1 féltesóm is. a probléma az lenne, hogy ez a nő kb egy Eve egyre bunkóbb. van egy öcsém + a féltesó. ha lemegy boltba a nő mindig hoz csokit a lányának, nekünk viszont semmit se. annak mindig van otthon legalább 2 féle üdítő csokik meg ilyenek nekünk meg semmi. mellesleg ez a nő egy analfabéta. amikor nyaraltunk mentünk vissza a faluba apa odadta neki a térképet hogy mondja merre kell menni. ez az elmebeteg meg fejjel lefele nézte és meg kellett kerülni a hegyet... állandóan fölkeltenek hétvégén 7-8 órakor. mindig hagyja a lánynak hogy ordibáljon csapkodja az ajtót még játszik is vele az ajtó elött jó hagosan.elmebeteg megjegyzéseket tesz mindenre, senki se kérdezi akkor is elkezdi mondani amit akar, az anyja is mindig vesz a lánynak mindent nekünk meg semmit. apának meg ez az egész fel se tűnik. ez csak egy kis része az egésznek, remélem érthető telefonról vagyok. tudnátok segíteni mit kéne tennem vagy ilyesmi?2014. jan. 29. 21:59
2/5 A kérdező kommentje:
nála vagyunk hétvégen mef faternál + szünetekben ki hogy ér rá
2014. jan. 29. 22:29
3/5 anonim válasza:
Akk ti meg kérjetek apudtól. Ha meg nem ad akkor el kell tűrni az a gyerek elkényeztetett lesz míg ti nem.
4/5 anonim válasza:
Ebben a helyzetben, csak apukád tud neked segíteni. Én neki mondanám el, hogy ez bántó, és hogy változtasson a dolgokon, gyerekként te teljesen kiszolgáltatott helyzetben vagy. Én is laktam apámmal és a mostohaanyámmal, nem volt féltestvérem, de így is sok mindent kellett eltűrni. Apám nem egy karakán ember, sajnos ő nem állt ki értem és a testvéremért.
5/5 anonim válasza:
A legjobb lenne apukáddal őszintén elbeszélgetni a problémáidról. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!