Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El zavarna itthonrol. Mit...

El zavarna itthonrol. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

20 eves vagyok 2 honapja nem talalok munkat ,emiatt szuleim elzavarnanak itthonrol

Mindenemet elveszik hogy ezzel vegyenek ra fenyegetoznek hogy menjek.el itthonrol

Mit kene tegyek ?

2013. dec. 17. 07:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo hogy nem szeretnek dolgozni nem is varom el h csak ugy eltartsanak de nem fognak semmit elerni azzal hogy ilyen modszereket alkalmaznak.es ultimatumot adnak vagy koltozzek el
2013. dec. 17. 07:09
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
20 év alatt nem volt időd megtanulni helyesen írni?
2013. dec. 17. 07:18
 3/8 Youknowwho ***** válasza:
77%

Üdvözöllek!

Sajnálatos de ez a probléma nem is olyan egyedi jelenség.

Sokat nem tudok ugyan a te esetedrol de szívesen segítek ha tudok.

Egy kicsit több információ kellene hogy tanácsot tudjak adni. Fiú vagy lány vagy milyen végzettséggel és melyik megyében keresel állást? Gondolom palyakezdo vagy .

Várom a valaszod akár privát üzenetben is ha gondolod.

2013. dec. 17. 07:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Telefonrol nem tudok olyan jol irni neharagudj ! De kepzeld megtanultam helyesen irni !

2. Irok privatot !

2013. dec. 17. 07:28
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Jaaa, a telón nincs se pont, se vessző...
2013. dec. 17. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Jó r.ohadék szüleid vannak:(
2013. dec. 17. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Telón néha tényleg könnyebb így írni, nem kell állandóan kötözködni nem halsz bele hogy így olvastad el. Sok emberre jellemző hogy nem fogják fel hogy ma munkát találni és saját lábra állni teljesen más mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. Sajnálom, hogy ilyenek a szüleid. Nem tudod velük higgadtan megbeszélni, hogy te keresel munkát, de a mai világban ez nagyon nem megy hamar. Két hónap erre kb semmi. Ha meg nem értik meg, akkor meg nincs annyi félretett pénzed hogy egy ideig albérletben lakj? Betársulhatnál egy olyan albérletbe ahol többen laknak.
2013. dec. 17. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
azért megérthetnék, hogy nem a 70-80-as években vagyunk... én is 20 vagyok de eddig nekem is csak nem hivatalos munkám volt sajna
2013. dec. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!