Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Téged zavarna ha az anyukád...

Téged zavarna ha az anyukád "élettelennek" állítana be mások előtt?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és az anyukám mind a rokonoknak és mind az ismerősöknek úgy állít be,hogy egész nap csak a gép előtt ülök, nem járok sehová stbstb...(ez főképpen nyáron)

Viszont ennek az az egyszerű oka,hogy napközben valóban sokat ülök a gép előtt, de inkább éjszakai életet élek, és nem a gép előtt, hanem ilyenkor megyek el a barátokkal mindenfelé, úgy este 8-tól éjjel 2-3-ig akár 4-5-ig is távol vagyok.

Anyukámnak csak azt szoktam mondani,hogy az egyik barátommal megyek el sétálni, és arra soha nem ébred fel mikor hazajövök, így nem tűnik fel neki,hogy meddig vagyok távol, de mondjuk elég naiv dolognak tartom,hogy elhiszi,hogy csak egy barátommal találkozom az éjszaka kellős közepén.

Viszont azt nem szeretem amikor azt meséli másoknak,hogy milyen érdekes,hogy annak ellenére,hogy 18 éves vagyok nem járok sehová, és a rokonok is emiatt hívnak mindenfelé,hogy kimozduljak, de velük nem sokszor van kedvem elmenni mert van más programom, csak hát ezt ők sem tudják.

Anyukámnak viszont egyszerűen nem lehet olyat mondani,hogy kikkel megyek és meddig, meg hová, mert ő egy szál cigi elszívását is a világ végének tekint, (egyébként nem dohányzom) szóval képzelhetitek...és ha valami nem tetszik neki arra általában érvelni szoktam, és elég jól, amit pedig azzal old meg,hogy ott hagy és nem szól hozzám jó ideig, így pedig még beszélni sem lehet vele.

(Persze ő mondja,hogy milyen éretlen vagyok, de szerintem az sem vall túl érett gondolkodásra,hogy így old meg egy vitát, egy egyébként általa éretlenek tartott valaki ellen -gondolok itt arra hogy feláll és otthagy)

2013. szept. 6. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Elviseled,tanulsz,elmész dolgozni,külön költözöl,lesz magánéleted....más opció,hasznos tanács nincs.

Én anyám is ilyen volt,suli mellett két munkám is volt,amint tudtam,elköltöztem....

2013. szept. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!