Szülők-Mit tennétek ha a 15 éves fiatok a 2 hetes táborból fehér hajjal és fülbevalóval állítana haza?
hát az biztos, hogy nem dicsérnélek meg!
de ha úgy gondolod, hogy a fülbevaló miatt nem szólnának, akkor a hajad miatt miért?
Nem vinném haza az állomásról:) Nem dicsérném meg, de nem is verném agyon. Képeket csinálnék, majd az unokáknak megmutatnám. Nem bírom ha egy férfinak fülbevalója van, de azt mondom, hogy ha a 15 évesem szeretné legyen... Viszont anyám elé nem vinném míg nem nőtt le a haja:)
Még 7 éves a fiam.. de már félek a kirándulásoktól.
Nem cirkuszolnék, de először csinálnék fotót rólad és amikor unokám lesz, ezt mutogatnám neki. Amikor jössz panaszkodni, hogy a fiad ezt meg azt csinálta, szó nélkül a képedbe nyomnám.
Mivel eljátszottad a bizalmam, a nyár végéig büntetést kapnál.
" Eljátszottad a bizalmam, bünti egy szaros hajfestèsèrt egèsz nyárra " Szèp szülõk :D
Ha a tanár nem szólt ezèrt akkor mièrt nem vesztek egy hajfestèket ami olyan szìnû mint a hajad volt ès festitek be? Elèg egyszerû.
Szia!
Engem jól leszidnának itthon, de nem hiszem, hogy büntetést is kapnék érte.
Ha nekem lenne gyerekem, és ezt csinálná, én sem büntetném meg.
Véletlenül nem ismerném meg az állomáson és ott hagynám. Otthon pedig néznék rá nagy kerek szemekkel, hogy te vagy az??
Nyilván kapná a letolást és én is lefényképezném, de ha ő így boldog akkor egészségére.
Szerintem nagyobb büntetést fogsz kapni az utcán vagy a tanáraidtól, hogy mindenki hülyének néz a hajad miatt, mint amit én adni tudnék. :D
Elküldenélek a nagyszülőkhöz is, hagy "dicsérjék meg" ők is az új frizurádat! :D
A fülbevalóval nem lenne gond, ha megbeszéltük már. Csak azért oltanám le a fiamat, mert ennyire felelőtlenül állt ahhoz, hogy steril körülmények között történjen mindez. Nekem van ismerősöm, aki osztálykiránduláson szúrt füllel egy hét múlva az ügyeleten kötött ki. Jól leb*szták és a mai napig megvan a hege olyan rondán forrt össze.
" " Eljátszottad a bizalmam, bünti egy szaros hajfestèsèrt egèsz nyárra " Szèp szülõk :D "
Rendkívül okos az a gyerek, aki meg FOGADÁSBÓL ilyen hülyeséget csinált. Legközelebb hídról ugrik a folyóba, vagy mi? Egyáltalán mit használt fehérítőnek??? Ha a drogériákban használatos szőkítőt, akkor oké... De az nem marta volna ennyire a fejbőrét. Tudom, használtam már.
Ha viszont valami ki tudja milyen vegyszert használt, akkor 15 éves létére elég hülye, mert maradandó károsodást is szenvedhetett volna. Épp ezért érdemelne büntetést, nem a nyári szünetre kiszőkített haj miatt, amit fiú létére egy nullásgéppel két perc alatt meg lehet oldani - vagy átfesteni.
Más az, ha szíve vágya lenne egy extrém frizura. De aki fogásból csinálja, az csak szimplán hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!