Szülők-Mit tennétek ha a 15 éves fiatok a 2 hetes táborból fehér hajjal és fülbevalóval állítana haza?
a hajadat visszafestheted hasonló szinüre mint a tiéd.
na, én legalább örülnék, hogy ezt is kipróbálta, a haját is befestette és többé nem fogja furdalni a kiváncsiság, hogy milyen is lenne fehér hajjal járni. remélem tanulna az esetből.
nem haragudnék meg miatta, mert fogadásból csinálta.
Ha elmondja, hogy fogadásból csinálta, akkor nem haragudnék, csak megmagyaráznám neki, hogy nem kellene, mert ha szakszerűtlenül használja a szőkítőt, akkor le is éghet és kihullhat az összes haja. Mindenesetre elvinném egy fodrászhoz rendbetételre, aztán olyat csináltattad belőle, amilyet szeretne, felőlem maradhat szőke is, ha neki az tetszik.
A fülbevalót kivetetném, ha ilyen csillogós mütyür, de normálisat hordhatna (fémkarika vagy bármi, ami rendes férfifülbevaló), ha meg akarja tartani.
Jót nevetnék rajtad, aztán ha kéred, visszafestetném az eredeti hajszínedre.
Minek büntesselek? Fogadásból jó sok hülyeséget megcsinál az ember, de amíg egy határt nem lép át, addig hajrá. Mi is oltári b.romságokat tettünk fiatalabb korunkban, amit el sem mondtunk a szülőknek, de azt tudtuk, hogy meddig mehetünk el.
Én is azt mondtam volna, hogy legfeljebb vegyél barna festéket és "csináld vissza".
Én nem hiszem, hogy balhét csapnék. Mondjuk elég hülyén is venné ki magát, hiszen az apjuk tele van tetoválva, és piercingelve, és nekem is extrém hajam szokott lenni. Igaz még csak 3 éves a legnagyobb, de talán nem leszek annyira szenilis, hogy elfelejtsem ezeket, mire ő is idősebb lesz.
Komolyan nem értem ezt a rengeteg felháborodott szülőt. Nem tett kárt sem magában (nem égett le a haja, nem rohadt le a füle), sem másban, stb. A külsejükkel nem babráló fiatalok is képesek sokkal nagyobb állatságokra.
Szóval legfeljebb azt mondanám, hogy jól áll vagy nem áll jól. Ennyi :)
Egy anyuka 3 babával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!