Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nagyon szemét ember vagyok ezért hogy simán kitenném?
Utolsó:! Igaz ez is öt éves téma, de most is szívesen felteszem neked a kérdést, hogy mégis hol élsz te mert ugyanis ha valóban közös tulajdonban van a ház, bár a kérdező ezt nem tette hozzá, de ha igen, akkor ilyen, vagy olyan pitiáner dolog miatt biztos, hogy nem lehet csak úgy ilyen simán kitenni főleg, ha még be is van oda jelentve.
Kérdező!: Én anno amikor kiírtad eme kérdést én a zárcserét semmiképpen nem tettem volna a helyedben, mert ahogyan az egyik válaszoló írta akár a rendőrség is segíthet bejutni az ingatlanba főleg, ha esetleg még anyukáddal haszonélvezeti jogban állapodtak meg, ha esetleg mégis kizárólag anyukádé a ház s így viszont még nehezebb a kirakása. Erre még most öt év elteltével is azt mondom, hogy erre csak akkor van esélyetek, ha kettőtöket fizikailag durván erőszakosan bántalmazza. Igaz itt még mindig nincs szó arról a kérdésedben, hogy kinek a tulajdonában van a ház, mert ez is mérvadó lett volna anno.
/F/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!