Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ledöbbentem. Megkérdeztem nem lehetne helyrehozni az egészet? Azt mondta nem. Én meg annyit kértem, hogy akkor békében váljunk el, mint 2 felnőtt.
Egyébként teljesen összetörtem, lefogytam, 1 hétig nyugtatón éltem. Persez ő ebből nem vett észre semmit.
Mikor kimondták a válást,akkor rájött hogy szeret engem de akkor késő bánat volt.
Nem hittem el, iszonyú volt. Teljesen összetörtem. Elég gyengék alapból is az idegeim, akkor két hétig valamilyen félálomszerű valamiben voltam - aludni nem tudtam, de a sok sírás kimerített, olyan volt, mintha nem is én lettem volna. Őszintén azt hittem, hogy belehalok. És szintén rengeteget fogytam :D
De utána jobb lett, bár van azóta néhány olyan egészségi problémám, amik örökké emlékeztetni fognak erre. Például a gyomrom teljesen tönkrement, mert két hétig egyáltalán nem ettem.
Tavaly mondta először, hogy váljuk, bőgtem. Első nekifutásra mert akkor még nem volt munkám stb. Másodjára miatta.
Aztán mert nem akart vasárnapi anyukát, marad minden a helyén. Elkezdett javulni a közös életünk.
Aztán egy hónapja kiderült már jóideje együtt él valakivel.
Azóta megint piszok car, de tényleg rossz. Viszont nem vagyok úgy elesett, mint egy éve. Közben talpra álltam, dolgozok, szeretem az életet. És ahoz képest normálisan beszélgetek vele, ha olyan passzban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!