Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezési per van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezési per van folyamatban,11 hónapos a kislányunk, apuka el szeretné vinni 40km-re rokonokhoz születésnapozni. Nekem megszakad a szívem. Mit tegyek? Mgé szoptatom is :- (

Figyelt kérdés

2014. márc. 21. 21:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
35%

Úú még egy "anyuka" aki a s*ggében óhajtja hordani a gyerekét. Gratulálok!!

Nem csak anyuka a szülő, hanem apuka is. Ugyanolyan értékű...

Attól is megszakad a szíved gondolom, ha más játszik a gyerekeddel vagy csak akarna, de te odaveheted magad, hogy ő az enyééém, ti meg bäszhätjátok.

11 hónaposan, nem olyan pici, hogy 3 óránként szoptatni kell, lehet etetni cumisüvegből is, de ezt már írták.

Lehet nem véletlen, hogy váltok..

22/L

2014. márc. 22. 09:18
 22/41 anonim ***** válasza:
68%
11 hónaposan már legalább egy étkezést ki kell váltani tehát 6 órát minimum elvan szopi nélkül, ha kap más kaját. Csomagold be neki, amit szokott enni (gondolom bébiétel v tejpép v ilyesmi) meg ennyi idősen azért már szoktak valamit rágcsálni is (babakeksz) azt tegyél neki az útra. Én inkább az alvás miatt paráznék,h tud-e aludni idegen helyen, azt beszéld meg a férjeddel,h olyan időben vigye amikor amúgyis fenn szokott lenni és hozza vissza következő alvásra. Gondolom van olyan h 3-4 órát fenn van, akkor kelésre jön érte a férjed, fél óra az út, másfél órát ott vannak és fél óra vissza. Gondolom megértik majd h egy ilyen kicsit nem lehet még fél napokra elhurcibálni.
2014. márc. 22. 09:43
 23/41 anonim ***** válasza:
56%
Biztos én vagyok a rossz anya, de az én lányom 10 hónapos és simán töltött hétvégét a nagyinál. Mi baja lesz, de őszintén? És mi az, hogy van fent 3-4 órát egyhuzamban? Kb egész nap ébren van, a délutáni alvást leszámítva. Azt meg bárhol meg tudja ejteni. Én nem problémáznék ezen, inkább örülnék, hogy van egy kis időm magamra is. Semmi baja nem lesz, tudom, hogy ezt az anyukák nem szeretik hallani, de bár pótolhatatlanok vagyunk a gyerekünk szemében, ENNYIRE azért nem...
2014. márc. 22. 10:06
 24/41 anonim ***** válasza:
44%

Elengedném ha betartja a feltételeket. A gyerekelhelyezés után 3 éves korig nem viheti el csak nálad láthatja. Próbáld vele megértetni, hogy ha nem tartja be a feltételeket többet nem viheti el.

Pl. egy óránál tovább ne maradjon ott stb.

2014. márc. 22. 12:57
 25/41 anonim ***** válasza:
36%

20. Szerinted akkor ezekszerint normális dolog, ha egy édesanya aggódik, hogy a gyermeke a saját nagyszüleinél lesz 1-2 órát?

Attól, hogy az apja nem él az anyjával, nem tudod, milyen sűrűn jön látogatni. Van olyan apa, akinek naponta van igénye, megint másnak meg sajnos havonta egyszer. De feltételezem, ha el szeretné vinni a kislányt, akkor egyébként törődik vele, kétlem, hogy rossz lenne a kapcsolatuk.

2014. márc. 22. 13:04
 26/41 anonim ***** válasza:
80%
Van olyan gyerek pont ebben az életkorban, aki nem nagyon díjazza, hogy ritkán látott, tehát neki idegen -emberek adogatják kézről kézre, az anyja meg nincs sehol. Az étkezés a kisebbik probléma, szerintem inkább attól tarthat a kérdező, hogy a gyerek elkezd sírni, nyűgösködni és nem tudnak majd vele mit kezdeni.
2014. márc. 22. 14:23
 27/41 anonim ***** válasza:
76%

25.

Ha elolvasod, akkor ezek a sajat nagyszulok idegenek a gyerek szamara. A 26-os teljesen jol irja, mi is a problema.

Bar en egy osanya vagyok, az 1 evesem nelkulem is el van a mamakkal par orat. A kerdezo helyzete viszont mas.

2014. márc. 22. 15:05
 28/41 anonim ***** válasza:
21%
Csak azok a gyerekek bömbölnek 'idegenek' között, akik az anyuka szoknyájában laknak... !
2014. márc. 22. 15:26
 29/41 anonim ***** válasza:
77%
Na neked sincs gyereked kedves utolso :D
2014. márc. 22. 15:31
 30/41 anonim ***** válasza:
32%

De 26. vagy hányas, írd már le nekem, ti honnan a fingból tudjátok, hogy idegenek neki a nagyszülők?

Ja, persze, a kérdező írta, hogy "nem igazán igényelték eddig a rokonok", csak éppen ez is nézőpont kérdése... van amelyik anyuka szerint heti 8x kellene látogatni az ő babócáját, és ha csak 2 hetente nézik meg, akkor már nem is érdekli őket..

ezer lehetőség van... az is lehet, hogy a gyerek életében edidg 2x látta őket, és az is, hogy teszem azt 2 hete válnak és előtte minden hétvégén látogatták a picit. Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni?

A másik meg az, hogy azok a gyerekek bömbölnek "idegenek" keze között akiket anyuci egy percre sem enged ki a karmai közül. Akiket rendszeresen visznek babaprogramokra, rokonokhoz, stb., azok nagyon is jól alkalmazkodnak. Szóval ha bömbölős a gyerek ilyen téren, arról csak a drága anyuka tehet.

2014. márc. 22. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!