Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fizet a gyereket se lássa?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzetbe vagyok, egyedül nevelem a gyermekemet, albérletbe lakunk. Az apa nem fizet gyerektartást, két hetente elviszi. Sokszor bántott, eljöttem a házunkból, de nem hajlandó semmiben segíteni, pedig csak a gyerektartásra lenne szükségem. Pénze az van, luxus körülmények között él. A végrehajtó nem vezetett eredményre, minden más nevén van. Eddig nem fordult meg a fejembe, de már ott tartok, hogy az utcán leszünk, vagy el kell mennem idős szüleimhez vidékre,akkor meg munkám nem lesz. Volt már valaki hasonló cipőben? Tudom hivatalosan nem tilthatom meg, hogy lássa, de egyszerűen nem tudom mit kellene tennem. Ha mégsem adom a gyereket láthatáskor, milyen következménye lehet? Vagy jelentsem fel? Mivel lehet még egy ember rávenni, hogy fizesse ki a gyereknek járó pénzt?2014. márc. 13. 14:59
31/32 anonim válasza:
Minek szültél ilyennek gyereket? Nemértem.
És mért nem adod el a házat ha a te neveden van? Szivasd meg.
32/32 A kérdező kommentje:
A gyereket nem másnak szüljük, hanem közös elhatározással. Senki nem látja előre milyne lesz. Vannak előjelek, de nem tudhatod igazából mi lesz. Ha így állunk a dolgokhoz, akkor senkinem nem lenne gyereke. Ha valaki gyermeket tervez és szerelmes mindig a jót látja. Én most boldog vagyok, mert van a gyermekem. Erre a pénz dologra megoldást kell találnom.
2014. márc. 18. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!