Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvehetnek egy újszülött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvehetnek egy újszülött gyereket egy anyátol?

Figyelt kérdés
Terhes lettem a párom nem akarta a babát szakitotam vele később közöltem vele hogy mi van. Ultrahangra redszeresen jár velem az apa .Anyagi támogatást ajánlott fel de semilyen támogatás nem fogadok el nem szeretném hogy köze legyen a gyerekhez sokal jobb körülmények közt él mint én és több a pénzük is.
2014. jan. 17. 08:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
6%
Nem.
2014. jan. 17. 08:36
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
El. A gyereknek ket szülője van, mindkettő azonos jogokkal bír. Amint megszületik, lehet gyermekelhelyezest kérelmezni, ezt bármelyik szulo megnyerheti. Ha te nyersz, nem korlatozhatod a jogait. Látogathatja a gyereket, tarthatja vele a kapcsolatot, beleszólhat a későbbi iskolavalasztasba, költözésbe.
2014. jan. 17. 08:41
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem fogadod el azt az anyagi támogatás?ha felajánlotta el kell fogadni,a gyerekednek több jut.Ill a gyereketeknek.Ha kitéped az összes hajad akkor is lesz köze hozzá,az apja.Örülj neki nem kell vele harcolnod gondoskodni akar a gyerekről.ha jár veled uh.hangra akkor nem hagyja hidegen apa lesz.Büszkeségből nem lesz a babának kis cipője.
2014. jan. 17. 08:43
 4/26 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha mi egy 3 szobás lakásban van egy nyugdíjas 2 vagyunk gyesen és egy dolgozó 4 kiskorú tesomék miat a gyám hivatal ránk van szálva .
2014. jan. 17. 08:44
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

Undorító, a párod nem akar gyereket, összehozzátok, majd csak később szólsz neki, hogy mi van.

Ez 2 ember döntésének kellene lennie, nem csak a tiédnek.

Persze írod itt, hogy nem kell a pénze, de a legtöbb nő ilyenkor még szerencsétlen pasin behajtja a gyerektartást.

Az ilyen nőknek nem engedném soha a közelükbe a gyerekeket...

2014. jan. 17. 08:45
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
9 ember harom szobában???? Faxa. A gyereknek jobb lenne az apánal.
2014. jan. 17. 08:46
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyámhivatal már a többi gyerek miatt is nézelődik,akkor a picic miatt is fog.

Ennyi ember sok akkora házba,hova teszed a picit,hogy biztositod neki amiket kell?

Így simán itélhetik az apának,szoptatni nem tudja,de még anyatejet is tud venni neki,szóval semmivel nem áll hátrányban már egy apa az anyával szemben.

2014. jan. 17. 08:54
 8/26 A kérdező kommentje:
Miért most akarja mikor mondtam neki nem akarta akkor most miért akarja az mondta 24 éves és van egy csomó terve de még nincs közte a gyerek .
2014. jan. 17. 09:00
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen teljesen természetes ha nem tervez még gyereket, mi ebben olyan fura. Örülj, hogy foglalkozik vele, pénzt meg fogad el mert bőven rászorultok.
2014. jan. 17. 09:16
 10/26 anonim ***** válasza:
6%

Igen elvehetik de nem az apanak adjak automatikussan hanem neveloszulokhoz viszik egyenessen a korhazbol.

Kerj segitseget es targyalj a gyamuggyel ne lapits a segitseget kersz es nem kapod meg akkor mar nem vihetik el.

sajnalom

2014. jan. 17. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!