Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fizet a gyereket se lássa?
Szóval van a neveden egy ingatlan? Akkor az a tiéd! Rakasd ki szépen ha nincs rajta haszonélvezeti jog vagy jelentsd fel, hogy a te neveden bújtatja a vagyonát.
Mi az, hogy a te neveden van egy kecó és nincs közöd hozzá?
Ezt egy jogász szépen el tudná intézni.
Javasolnék neked valamit: pötyögd be a gugliba, hogy ingyenes jogsegély, jogi tanácsadás. Kilök egy rakás linket menj végig rajtuk biztos találsz egy olyan oldalt, ahol kapsz szakszerű tanácsot.
Az ilyen "jóbanvanarendőrökkel" sztori engem mindig elgondolkodtat. Nekem ilyenkor az jutna az eszembe, hogy először is megkérdezzek egy illetékest, hogy ebben az esetben el kell-e vinniük a zsaruknak.
Ha igen akkor miért nem teszik? Van azoknak a rendőröknek főnökük is...elbeszélgetnék vele.
Legvégső esetben az ügyészség is szóba jöhet hiszen az ügyészség nem csak a közvádló szerepét tölti be de nyomozást, büntetés-végrehajtást és a közigazgatási és más intézmények működésének törvényességét felügyelő állami szerv is egyben.
Apukának el kell mondani, hogy nem tőled veszi el hanem a gyerektől és ha ő felnő lesznek kínos kérdései, ami alapján ő mérlegre fog kerülni és könnyűnek fog találtatni.
Apuka kicsinyes, gerinctelen, senkiházi, aki csak fenyegetőzni tud. Nem férfi. Ezt csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja.
Mondanék valamit. Az, hogy ő fenyegetőzik az egy dolog de vajon a nagy hatalmú ismerősei kockára teszik egy exfeleség miatt a jó hírnevüket és visszaélnek a hivatali hatalmukkal?
Az, amit ő csinál, csalás, zsarolás,stb.
Én is javasolnám, hogy vedd fel a beszélgetéseket nem kell ilyen nyuszinak lenned.
Nem hiszem, hogy fizetned kellene bármiért is pláne ha együttműködő vagy és eddig semmi vaj nincs a fejeden.
Másrészről úgy tudom a tulajdon jogról le lehet mondani ez a tulajdonjogon belül a rendelkezési joghoz tartozik.
Esetleg szépen megfenyegeted, hogy ha már a neveden van a kecó akkor hitelt is vehetsz fel rá...aztán majd a bank elviszi ha nem fizeted vissza!
Hidd el ezerféle képen ki tudnál szúrni vele nem kell megijedni a fenyegetőzéstől mert a haveroknak is vannak főnökei meg magasabb elöljárói.
Ha látja rajtad, hogy félsz és határozatlan vagy akkor annál jobban csinálja de az ilyen alak valójában egy puhap*cs. Csak a gyengébbekkel szemben nagy a szájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!