Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem szép dolgot csináltam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép dolgot csináltam, de emiatt máris válni kell?

Figyelt kérdés

Egy régi ismerősöm felkeresett a napokban, hogy nem sütnék-e a feleségének egy bizonyos süteményt, mert a nőnél rákot diagnosztizáltak és szeretné kicsit felvidítani.

Elvállaltam úgy, hogy ő megveszi a hozzávalókat.

Azt a gikszer benne,hogy a párom erről nem tudott. Nem akartam neki elmondani, mert csak veszekedett volna velem. Mindig megszól azért, ha valakivel "jót teszek", egyszerűen úgy gondolkozik, hogyha valakinek szívességet teszek, akkor az az illető biztosan kihasznál.

Lebuktam előtte. Próbáltam felnőttek módjára megbeszélni. Erre közölte, hogy az ő részéről vége mindennek, mert ő azt nem hiszi el, hogy ingyen sütök valakinek..és tuti azzal az illetővel csalom.

Kicsit úgy érzem, hogy ez egy jó indok neki arra, hogy elhagyjon... :(

2014. febr. 25. 21:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget kérdezni, de jól értem, kérdező, hogy ez nem egyedi nálatok?

Mert úgy látom automatikusan kerülted a konfliktushelyzetet. És ez a baj igazán! Hogy tudtad, hogy vita lenne belőle és zsigerből titkoltad. Nem akarok lenyomni egy hatoldalas pszihoblablát, de az összegzés az hogy véleményem szerint ez a kapcsolat ezen az úton kifullad. Te automatikusan titkolozol mert tudod, hogy a parod ezen kiborulna. Ha lebuksz, akkor a paranoiáját táplálod.

2014. ápr. 18. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!