Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem szép dolgot csináltam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép dolgot csináltam, de emiatt máris válni kell?

Figyelt kérdés

Egy régi ismerősöm felkeresett a napokban, hogy nem sütnék-e a feleségének egy bizonyos süteményt, mert a nőnél rákot diagnosztizáltak és szeretné kicsit felvidítani.

Elvállaltam úgy, hogy ő megveszi a hozzávalókat.

Azt a gikszer benne,hogy a párom erről nem tudott. Nem akartam neki elmondani, mert csak veszekedett volna velem. Mindig megszól azért, ha valakivel "jót teszek", egyszerűen úgy gondolkozik, hogyha valakinek szívességet teszek, akkor az az illető biztosan kihasznál.

Lebuktam előtte. Próbáltam felnőttek módjára megbeszélni. Erre közölte, hogy az ő részéről vége mindennek, mert ő azt nem hiszi el, hogy ingyen sütök valakinek..és tuti azzal az illetővel csalom.

Kicsit úgy érzem, hogy ez egy jó indok neki arra, hogy elhagyjon... :(

2014. febr. 25. 21:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem hazudtam neki.

Nem jött fel az illető a lakásba, egy nyilvános helyen találkoztunk, odaadta a szatyor hozzávalót.. majd megbeszéltük mikorra süssem meg.

A párom arra jött haza, hogy a süti már dobozolva volt, én meg indultam volna az illető háza elé, aki leszaladt volna, hogy átvegye a sütit.

Megvan az email, amiben a fickó megkért erre az egészre. Megmutattam a páromnak de már nem érdekelte...

2014. febr. 25. 21:15
 12/31 anonim ***** válasza:
7%

"Egy régi ismerősöm felkeresett" vagyis egy volt pasid!

"a párom erről nem tudott" vagyis ismét átvágtad!

"Nem akartam neki elmondani" ha valóban süti sütés lett volna, akkor elmondhattad volna.

"Lebuktam előtte" tehát még sem sütöttetek, hanem dug tatok!

2014. febr. 25. 21:19
 13/31 A kérdező kommentje:
12-es, tán ott voltál és tartottad a gyertyát? :)
2014. febr. 25. 21:20
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Én sem örülnék, ha a párom az én rovásomra tenne szívességeket idegeneknek/távolabbi ismerősöknek, de ez tényleg mondvacsinált ürügynek vagy beteges féltékenységnek tűnik.
2014. febr. 25. 21:32
 15/31 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy igenis szép dolgot csináltál!
2014. febr. 25. 21:39
 16/31 A kérdező kommentje:

Egyébként csak azért segítettem neki, mert az asszony beteg. Tudom nem gyógyul meg a süteménytől.. de ha örömet okozhattam neki ennyivel...miért kellett volna visszautasítanom?!

A lelkiismeretem tiszta!

2014. febr. 25. 21:45
 17/31 anonim ***** válasza:
9%

Mikor hazudtál előtte utoljára előtte nap?

Én is megunnám a hazudozásokat. Mégis ki akar egy hazug emberrel élni.

2014. febr. 25. 22:05
 18/31 anonim ***** válasza:
98%

még ha az exének is sütötte volna sütit, akkor is mi lenne? és ha barátok maradtak? egy cseszett sütit sütött, fel sem mentek egymáshoz!

férjednek egy indok kellett, segítenék neki csomagolni!

2014. febr. 25. 22:41
 19/31 anonim ***** válasza:
97%
Csak azért vette ilyen nehezen ezt a dolgot, mert kicsit paranoid. De nyilván te is azért hallgattad el a dolgot előtte, mert tudtad, hogy nem lesz nyugtod, ha elmondod. Azért megvan a véleményem azokról az emberekről, akik nem látnak különbséget szívesség és kihasználás között. Szerintem ne bánd. Ha emiatt elhagy, akkor mit tett volna, ha sokkal nehezebb helyzet áll volna elő?
2014. febr. 25. 22:45
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem a hozzászólásokat. NEM hazudott, csak nem mondott el egy apró, a másikra nem is tartozó dolgot, mellesleg valamelyes okkal. (Szent Erzsébet jut eszembe, aki hasonló okokból majdnem hazudott, csak egy csoda mentette meg attól, hogy nem.)

Kérdező, szép dolog, hogy sütöttél sütit, én is sütöttem volna.

A párod vagy idegbeteg, hogy ok nélkül problémázik, vagy tényleg csak ürügyet keresett. Az, hogy mennyire tehetsz róla, nem tudhatom, nem ismerlek Téged s a kapcsolatotokat, de a sütisütés és annak nem elmondása témában teljesen ártatlannak tartalak.

2014. febr. 25. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!