Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép dolgot csináltam, de emiatt máris válni kell?
Egy régi ismerősöm felkeresett a napokban, hogy nem sütnék-e a feleségének egy bizonyos süteményt, mert a nőnél rákot diagnosztizáltak és szeretné kicsit felvidítani.
Elvállaltam úgy, hogy ő megveszi a hozzávalókat.
Azt a gikszer benne,hogy a párom erről nem tudott. Nem akartam neki elmondani, mert csak veszekedett volna velem. Mindig megszól azért, ha valakivel "jót teszek", egyszerűen úgy gondolkozik, hogyha valakinek szívességet teszek, akkor az az illető biztosan kihasznál.
Lebuktam előtte. Próbáltam felnőttek módjára megbeszélni. Erre közölte, hogy az ő részéről vége mindennek, mert ő azt nem hiszi el, hogy ingyen sütök valakinek..és tuti azzal az illetővel csalom.
Kicsit úgy érzem, hogy ez egy jó indok neki arra, hogy elhagyjon... :(
Gyerekek nem kell hazugnak tartani a kérdezőt csak mert ki akart kerülni egy konfliktust.
Nem hiszem, hogy nagy titkot árulok el azzal ha azt mondom, hogy elég sok ember van, akiknek olyan kiállhatatlan a természetük, hogy az ember inkább meg sem szólal mert tutira ráugrik a másik.
Mit is írt a kérdező? Tessék elolvasni!
"Nem akartam neki elmondani, mert csak veszekedett volna velem. Mindig megszól azért, ha valakivel "jót teszek", egyszerűen úgy gondolkozik, hogyha valakinek szívességet teszek, akkor az az illető biztosan kihasznál."
A párja nem bír elviselni teljesen egyszerű dolgokat, ami másnak teljesen természetes!Ő nyilván valóan soha semmit nem kapott önzetlenül így ő sem képes az önzetlenségre.
Dettó, mint az anyám! Én se tudok olyat tenni, ami neki tetszene tele van rosszindulattal, irigységgel, paranoiával.
35 éves barátságot ápolok a legjobb barátnőmmel, aki mellesleg 35 éve a szomszédunk is együtt nőttünk fel. Mindig ugrik ha beteges anyuka rosszul van és én sem vagyok egészséges, ott segít, ahol tud.
A párja rengeteget melózik ezért tavaly én csináltam neki meglepi tortát a szülinapjára a párja csak megvette a hozzávalókat.
Ne tudjátok meg, mit művelt az anyám, hogy,még napokig mit össze dohogott. Főleg azok után, hogy nagyon is tudja, mindig számíthattunk rájuk, akkor persze jó volt, amikor a barátnőm szakács párja ingyen hozott sajtokat, húsokat a munkahelyéről mert én munkanélküli voltam.
De ő ilyen...ne adj oda semmit, nem kell, hogy tudják, hogy nekünk van...mert még kölcsönkérik, stb. Ha valamit elmesélek neki akkor pletykálok. Szerinte csendben kéne ücsörögnünk egymás mellett és, mit tudunk mi annyit beszélgetni.
Az nem esik le, hogy ő pont ugyanezt csinálja az ő barátnőjével. Főz neki, ha valami adódik és mindenkinek mindent elpletykál. Szánalmas.
Akárcsak a te párod.
Szánalmas, rosszindulatú, kicsinyes!
A legszebb az volt, hogy ne üljek be a párjához ha a barátnőm nincs otthon mert, mit fognak szólni, pletykálni fognak, azt hiszik majd, hogy.../a tortát beszéltük meg, nyitott ajtónál a konyhában, égő villanynál!/ nonszensz!
Én csak azt nem értem, hogy lehetett egy ilyen alakhoz hozzámenni és évekig kibírni.
Egyébként elképzeltem a válópert:
Bíró: mi a válás oka?
Felperes: az asszony suttyomban sütit sütött! Gyáááááááá!!
Tényleg keress egy épelméjűt magadnak.
A párodnak meg mondd meg, hogy annyi segítséget és figyelmet kapjon az életben másoktól, amennyit ő szánt másoknak az életben!
Rossz hírem van: a párod megcsal. Már régóta van valakije és el akar hagyni.
(vagy paranoid beteg, de igazából mindegy, jobb ha szétmentek)
Tudod, az ilyen emberért nem is kár...
Én röhögve, nyitnám ki neki az ajtót :)
Szerintem nem normális a párod, ha ilyenért elhagy. az meg hogy nem szóltál neki erről az ő hibája, hogy idáig fajult a kapcsolatotok hogy már egy ártatlan sütisütést sem mersz elmondani neki nehogy balhézzon.
Az én férjem azt mondta volna, milyen rendes vagy angyalkám...
Pont azok az emberek akarják ennyire kontroll alatt tartani a másikat, akik sumákolnak.
Hagyd elmenni a férjed, hidd el meg fogsz könnyebbülni utána.
Természetesen a süti eljutott a nőhöz. Még várom a visszajelzést, de biztos vagyok benne, hogy örült neki.
(Én örülnék függetlenül attól, hogy ettől nem gyógyul meg az ember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!