Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott, s a gyerekeket sem hívja, nem keresi
őket. Kérdésem azt lenne, hogy fog ez változni? Együtt
marad a leányzóval? Apjuk lesz valaha még a gyerekeknek?
11/21 A kérdező kommentje:
Nem a jóslat érdekelne :) hanem a tapasztalat, hogy az aki már járt ilyen cipőbe és átélte mindezt, annak javult e a helyzete, ill a gyerekei helyzete.
2014. febr. 21. 21:47
Nem a jóslat érdekelne.. Akkor miért nem írtad hozzá a kérdéshez, hogy tapasztalatot vársz?
2014. febr. 21. 21:53
14/21 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy nem írtam mellé. Jósnőre nem szeretnék költeni, így tapasztalatokat, esetleg ismerős révén látott hasonló csalódásokat, esetleges véleményeket, hogy mit láttok meg ezzel kapcsolatban szívesen fogadnák. Hidd el, kellemetlen leírni a legrosszabb dolgot, és tényleg elnézést ha rosszul fogalmaztam meg a kérdésem.
Készülj, hogy amint kibulizta magát, vissza fog kúszni. Legyen tartásod, és akkor rúgjál majd bele!
2014. febr. 21. 22:15
16/21 balogh kristof válasza:
Nem kell félni minden rendben lesz.
www.balogh-kristof.hupont.hu
2014. febr. 22. 08:22
Szerintem ha keresni is fogja a gyerekeket, már nem lesz ugyanolyan a kapcsolatuk.
A gyerekekben mindig is lesz egy kis űr... amit az apjuk okozott.
2014. febr. 22. 12:04
Tapasztalat:30évesen elhagyta a kétéves kislányát és a 7hós terhes feleségét egy 19éves lányért.Gyerekeket a kezdetektől látogatja,a lánnyal nagy a szerelem,ennek egy éve.Elváltunk,enyém a felügyelet de mivel látom rajta az elszántságot h részt akar venni az életükben segítem a láthatást,a kötődést.A lánnyal élik a 20fdvesek életét,vele fog felnőni szerintem.Most még szentül hiszi h örökké tart de úgy érzem,titokban méreget,néha szexuális utalásokat tesz,csipkelődik, a nagy számok törvénye alapján be fog próbálkozni,de ide nem jöhet,a szívünk nem játékszer. A férjednek szerintem kapuzárási pánikja van,pénisz feláll,ész megáll,ideig óráig érdekes a diszkó (most pótolja ami kimaradt) de h benneteket választ vagy egy újabb kislányt,még ő sem tudja.Van egy pont amikor belefáradnak,főleg ha 15éve gyereknyüzsgés veszi körül,az azért tud hiányozni...most olyan mintha nyaralni ment volna,de általában senki nem telepedik le az üdülőhelyén.A te döntésed h elnézed neki vagy úgy érzed h ezt azért senki ne tegye meg már veled,veletek.Az hogy a gyerekekkel hogy viselkedik majd,rajta áll,te csak támogathatod ha jó,ellenezheted ha a gyerekek lelkére megy.Én úgy éreztem példát kell mutatnom a kislányaimnak hogy milyen egy nő.Szerintem aki elhagyja a családját,az nem igazi férfi és ha bajban nincs velünk,amikor majd jó lesz,férfiként akkor se jöjjön.Apai jogai viszont vannak és remélem jön is majd mindig.
2014. febr. 23. 22:18
7.válaszolónak: "Jellemző a férfiakra az, hogy nem vállalnak felelősséget a tetteikért."
Nahát ezt a baromságot.Ez a nők 95%-ra jellemző,és a gyerekszülésen és nevelésen kívül minden másra elmondható
a férfiakhoz való hozzáállásukról.
Vannak persze kivételes esetek,hogy a férj bolondul meg,de ez nagyrészt a nők szerepe.
2014. febr. 25. 09:11
Három kérdést írtál:
1. Fog változni, ez rajtad is múlik, de nem csak rajtad, hanem rajtuk is.
2. Ezt nem tudhatod előre. Benne megtalálta azt, amit belőled hiányolhatott - a nőt. De a "leányzóban" nincs meg az, ami te benned megvan -az anya.
3. Mindig is az marad, de biztosan nem olyan formában, ahogy eddig. Az kettőtökön múlik mennyire lehet még apjuk.
2014. ápr. 2. 13:08
Kapcsolódó kérdések: