Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ugye esélytelen, hogy valaha is kapjam gyerektartást?
2012 április óra nem élünk együtt, én hagytam ott őt, már akkor sem dolgozott, és annyira haragszik rám, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne haladjanak az ügyek.
Még mindig nem sikerült elválnunk, mert folyamatosan halasztást kér, meg új bíróságot, meg új bírót, stb, a következő tárgyalás novemberben lesz.
Most azt állítja, külföldön dolgozik (az EU-n belül), hivatalosan be van jelentve, de több jel utal arra, hogy ez sem igaz, tehát gondolom, nincs munkahelye.
Ő kategorikusan kijelentette, hogy nem fog fizetni, mert ha én hagytam ott, akkor oldjam meg egyedül, és a fizetéséből sem fogják vonni, mert el fogja intézni, hogy ne legyen miből.
Ezek szerint esélytelen, hogy valaha pénzhez jutok tőle?
Nem dolgozott, alkoholista volt, az én fizetésemet költötte cigire, piára, egész nap a TV előtt ült, nem is keresett munkát, és amikor olyan kedve volt, akkor a gyerek szeme láttára megrugdosott.
Nagyon örülnék, ha nem az életembe vájkálnál, hanem valami értelmeset is hozzászólnál, kedves utolsó válaszoló.
És igen, még mindig jobban elvagyok a gyerekkel kettesben, szegénységben, nyugalomban, mint ott vele együtt idegbetegen...
Fel kell jelenteni.
Egyrészről az állam ha jól dereng akár 3 évig is fizeti az apuka helyett a minimális GYT-t, amit aztán behajt az apukán adó formájában.
Másrészről ha szándékosan nem fizet GYT-t az büntetendő.
Mindig hívtam rendőrt, sosem csinált semmit sem...
A lényeg, hogy vége van. Arról tudtok valamit, milyen esetben jelenthetem fel, ha nem fizet?
gyermekelhelyezési bead, külön a válásitól
Bíróság megítél összeget, ha nálad helyezik el a gyereket..
apa fizet, mint a katonatiszt...
ha nem feljelenteni,hogy nem fizet.....fél évit visszamenőleg kifizeti neked az állam...apán behajtják, ha lesz jövedelme, ha sokáig nem lesz becsukják...ennyi
amikor a felszólítást megkapja, akkor majd néz nagyokat
Akkor miből él? ha nincs munkája? hol lakik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!