Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akkor ugye esélytelen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ugye esélytelen, hogy valaha is kapjam gyerektartást?

Figyelt kérdés

2012 április óra nem élünk együtt, én hagytam ott őt, már akkor sem dolgozott, és annyira haragszik rám, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne haladjanak az ügyek.

Még mindig nem sikerült elválnunk, mert folyamatosan halasztást kér, meg új bíróságot, meg új bírót, stb, a következő tárgyalás novemberben lesz.

Most azt állítja, külföldön dolgozik (az EU-n belül), hivatalosan be van jelentve, de több jel utal arra, hogy ez sem igaz, tehát gondolom, nincs munkahelye.

Ő kategorikusan kijelentette, hogy nem fog fizetni, mert ha én hagytam ott, akkor oldjam meg egyedül, és a fizetéséből sem fogják vonni, mert el fogja intézni, hogy ne legyen miből.

Ezek szerint esélytelen, hogy valaha pénzhez jutok tőle?

2013. aug. 10. 12:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ez így nem mehet a végtelenségig. Köteles fizetni. Nekem 10 ezer Ft-ot szabott meg a bíróság úgy, hogy az apa önkéntesen munkanélküli, és nincs semmi jövedelme. Azt mondta neki a bíró, hogy oldja meg alkalmi munkákból. Ha nem fizet, akkor pedig jelentsem fel, és bezárják börtönbe, majd onnét kapok pénzt. Még visszamenőleg is követelheted az elmaradt tartásdíjat! A volt párod el van varázsolva :)
2013. aug. 10. 12:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy ha nincs keresete, akkor is van egy minimum összeg (talán 20ezer ft), amit fizetnie kell valahogy. Nem tudom pontosan hogy működik, de a féltesóm apja is megpróbálkozott ezzel, hogy kijelentkezett a munkahelyéről és feketén dolgozott, mégis behajtották nála.
2013. aug. 10. 12:06
 3/17 anonim ***** válasza:
12%
Én senkit nem hagynék ott azért mert nem dolgozik, még te is kerülhetsz iyen helyzetbe.
2013. aug. 10. 12:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem azt írta, hogy azért hagyta ott a pasit, mert nem dolgozott, hanem csak annyit írt, hogy már akkor sem dolgozott, amikor elhagyta.
2013. aug. 10. 12:09
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem dolgozott, alkoholista volt, az én fizetésemet költötte cigire, piára, egész nap a TV előtt ült, nem is keresett munkát, és amikor olyan kedve volt, akkor a gyerek szeme láttára megrugdosott.

Nagyon örülnék, ha nem az életembe vájkálnál, hanem valami értelmeset is hozzászólnál, kedves utolsó válaszoló.

És igen, még mindig jobban elvagyok a gyerekkel kettesben, szegénységben, nyugalomban, mint ott vele együtt idegbetegen...

2013. aug. 10. 12:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell jelenteni.

Egyrészről az állam ha jól dereng akár 3 évig is fizeti az apuka helyett a minimális GYT-t, amit aztán behajt az apukán adó formájában.

Másrészről ha szándékosan nem fizet GYT-t az büntetendő.

2013. aug. 10. 12:13
 7/17 anonim válasza:
2%
Mégis mivel büntetnék??? Elzárják és az adózók etetik, kúr*a nagy büntetés.
2013. aug. 10. 12:17
 8/17 A kérdező kommentje:

Mindig hívtam rendőrt, sosem csinált semmit sem...

A lényeg, hogy vége van. Arról tudtok valamit, milyen esetben jelenthetem fel, ha nem fizet?

2013. aug. 10. 12:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

gyermekelhelyezési bead, külön a válásitól

Bíróság megítél összeget, ha nálad helyezik el a gyereket..

apa fizet, mint a katonatiszt...

ha nem feljelenteni,hogy nem fizet.....fél évit visszamenőleg kifizeti neked az állam...apán behajtják, ha lesz jövedelme, ha sokáig nem lesz becsukják...ennyi

amikor a felszólítást megkapja, akkor majd néz nagyokat

Akkor miből él? ha nincs munkája? hol lakik?

2013. aug. 10. 12:38
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Gyerektartás miatt senkit nem börtönöznek be. Pláne azért sem, mert a börtönök 120%-osan telítettek. Nem férne be. (Amióta a szabálysértések is leülhetőek, azóta meg még többen vannak, ugyan is sokan ülnek 1 hetet, mint kifizessenk több tízezer forintot egy szabálysértésre.)
2013. aug. 10. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!