Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ugye esélytelen, hogy valaha is kapjam gyerektartást?
2012 április óra nem élünk együtt, én hagytam ott őt, már akkor sem dolgozott, és annyira haragszik rám, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne haladjanak az ügyek.
Még mindig nem sikerült elválnunk, mert folyamatosan halasztást kér, meg új bíróságot, meg új bírót, stb, a következő tárgyalás novemberben lesz.
Most azt állítja, külföldön dolgozik (az EU-n belül), hivatalosan be van jelentve, de több jel utal arra, hogy ez sem igaz, tehát gondolom, nincs munkahelye.
Ő kategorikusan kijelentette, hogy nem fog fizetni, mert ha én hagytam ott, akkor oldjam meg egyedül, és a fizetéséből sem fogják vonni, mert el fogja intézni, hogy ne legyen miből.
Ezek szerint esélytelen, hogy valaha pénzhez jutok tőle?
"Gyerektartás miatt senkit nem börtönöznek be. "
Gyerektartás az egyetlen adósság, ami miatt börtön jár!
de
itt gyakorin is volt már rá példa...ex férjet le akarták csukni, csk az új nő kifizette helyette...azt hitte megteheti hogy évekig nem fizet, és közben egészen magas gytartást kellett volna fizetnie...
nem találom, mert már régen volt (tavaly valamikor)
amúgy ha a bíróság megítéli elvileg le lehet jövedelemből tiltatni is
pedig ez már nem újkeletü
bár elsőre nem letöltendő börtönbüntetésre ítélnek....hanem felfüggesztettre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!