Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
A nejemmel 7 éve vagyunk együtt,van két gyerekünk, 4 és 5 évesek.A gyerekek születése után megromlott a kapcsolatunk,elhidegültünk egymástól teljesen.Bevallom őszintén megcsaltam,beleszerettem egy másik nőbe,csak az a bibi,hogy neki is családja van,de ők sincsenek jól a férjével,megbeszéltük,hogy mindenki próbálja meg otthon rendbe rakni a dolgokat és elváltunk egymástól.Időközben a nejemnek bevallottam a megcsalást,elmondtam neki mindent.Először azt gondoltam elválok és kész,de aztán mégsem a válás mellett maradtam,meg akartam javítani a házasságomat,rájöttem a család az első.Megbeszéltünk mindent a feleségemmel és ő is azt mondta szeretné megpróbálni újra,ennek ellenére minden nap megy a veszekedés és a vita,nem bízik bennem egyáltalán,amit meg is értek,de egy pici jelét sem látom annak,hogy ő ezt akarná.Folyton azt hangoztatja,hogy ne hazudjak,meg mindent mondjak el neki őszitnén.Megpróbáltam a kedvében járni és nem veszekedni,próbáltam normálisan hozzá állni a dolgokhoz.Azt gondolom elmondtam neki mindent és tiszta lappal kezdhetnénk mindent.Ennek ellenére a minap este elém állt ás közölte el akar válni tőlem.Hiába mondok és teszek bármit nem enged a huszonegyből.Kb. 2 hónapja megy ez nálunk és most teljesen tanácstalan vagyok.Ti mit tennétek a helyemben?Szerintem mindenki hibázhat de ezt nem lehet megbocsájtani?2014. jan. 30. 17:57
11/14 anonim válasza:
Úgy tűnik a feleséged mégsem tette túl magát a dolgon, hiába mondta, hogy kész a folytatásra. Amennyiben ez így folytatódik, akkor nem marad más út, mint a válás, mert sosem fog már bízni benned.
12/14 anonim válasza:
Nem, ezt nem lehet megbocsátani. Későn jöttél rá, h a család az első.
13/14 anonim válasza:
Nem tehetsz semmit, erőszakkal nem láncolhatod magadhoz, sajnos viselned kell a tetteid következményét!
14/14 anonim válasza:
Szerintem meg lehet bocsátani - én meg tudtam. Bízom benne és ez így is maradhat.
Természetesen a feleséged nem én vagyok, el kell fogadnod, amennyiben ő nem (mégsem) tud ezen túllépni. Így meg tényleg lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!