Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha gyerekként rájönnétek erre?
Olyan 90%-osan tudom, hogy apám kavar egy csajjal Skypeon.
Másodpercek alatt fel tudom törni a Skypeját, de mit mondjak, mit csináljak, ha tényleg? ÉLjek vissza a helyzettel, és zsarlojam? Ti miit csinálnátok? Tippek?
Még nem töröm fel, de ha ezzt megteszem akkor gyorsan és jól kell cselekedni! Segítsetek!
14 éses fiú vagyok.
Ne avatkozz a felnottek dolgaba. Es ne tord fel.
Elobb legy 100%ig biztos magadban. Majd hivd fel a papa figyelmet ra, hogy igen is tudsz rola es nem szep amit tesz.
Aztan ha nem hat ra hivd fel a mamad figyellmet ra, hogy figyeljen oda egy kicsit jobban a papara.
Hát lazán bemegyek emailjába, mert azt tudom, hisz közösen csináltunk valamit, amivel foglalkozni kell, és én intézem. Megváltoztatom emailról a jelszót, és ha megkérdi, hogy miért, akkor azt válszolom, hogy egy régi játékostársamat akartam átvenni az én fiókomra, akit annó tőle jelöltem be!
A zsarolást meg félreértettétek xD ÉN nem úgy akarom zsarolni, hogy mondjuk kérek tőle pénzt, akármi, hanem, hogy elmondom, hogy tudom, és ha nem hagyja abba, szólok muternak!
Valamint nem tudom, de kicsit fura, hogy hetek óta ha kimegy a konyhába enni egy joghurtot, arra az időre is kijelentkezik, ahányszor elmegyek mellette, mindig valami online újság van megnyitva, ha meg ülök a nappaliban és odanézek ezerrel gépel, felállok, ha nem figyel, akkor csak akkoor kattint el gyorsan, ha oddaérek, és megint csak összevissza kattintgat. Valamint amikor a múltkor oda tudtam menni, hogy kivel beszélget ennyit, egy jól kivehető kiscsajszi volt a kisképen, és akkor csak mosolygott erőltetetten, és elkattintott, valamint a múltkoor amikor újraraktam a g'épet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!