Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mivel lehet kezelni szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet kezelni szakítás után a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ha azt látod, hogy nálad sokkal érdemtelenebb viszi a párodat és tehetetlen vagy, mit csinálsz?
2009. dec. 4. 21:59
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

22:40

Miért ne lássák? Ezt nem értem.

Jó, leírom mkt kívánok. Szeretnék szeretve lenni és szeretni.

2009. dec. 4. 22:49
 22/33 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok. Talán nem hiszitek, de ezek a válaszok most nagyon sokat segítenek, úgy érzem. Köszönöm szépen, igazán.
2009. dec. 4. 22:50
 23/33 A kérdező kommentje:

22:48

:)

Még sírva, de már nevetek. Csak ne szeretném annyira még mindíg.

2009. dec. 4. 22:51
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne lésség pla közös ismerősök vagy a te távolabbi ismerőseid, mert: 1: Semmi közük hozzá, 2: Sohase sajnáljon senki!!! és 3: Nehogy visszahallja, és ezzel méginkább nőjjön a férfiúi egója! Na ez kinek tesz jót!?
2009. dec. 4. 22:59
 25/33 A kérdező kommentje:

22:59

Igazad van, vettem. Senki előtt nem sírok mostantól.

2009. dec. 4. 23:03
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Helyes! Nem is szabad! Had higyje, hogy marhára nem érdekel már, ha találkoztok légy vele hűvös és elutasító- ezzel ha vissza akarod kapni, akkor ez imponálni fog neki- csak ne érezze, hogy ez egy felvett viselkedés! Amúgy meg! Ez egy új időszak!!! Változtass mindenen, amin csak tudsz!
2009. dec. 4. 23:09
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Sírj még egy kicsit: http://www.youtube.com/watch?v=cKgBuADVj4o

egy másik fórumon linkelték be! Jó sírdogálást! De holnap új nap!!!!!

Még meghallgathatod: a groove house (remélem így kell leírni:)) pár száámát is, mert azok is ilyen szakítososok!!!

2009. dec. 4. 23:16
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam ahogy te.Csak nekem itt maradtak a gyerekeim akik előtt muszáj erősnek lennem.Nekem pszichológushoz kellett fordulnom.Az évek alatt elfogytak a barátaim.Nem volt akinek kibeszéljem a problémáimat.Csak a Karácsonytól rettegek nagyon.Ez lesz az első amit külön töltünk.
2009. dec. 5. 06:28
 29/33 anonim válasza:
100%

Igen szerintem is , csak magaddal törődj és foglald le magad.

Sajna nekem is becsjozott a férjem .Nagyon kiborultam , elkezdtem butaságokat csinálni mint ,újra cigizni és szégyen ,de az italt sem tagadtam meg és gyógyszereket is marokszámra szedtem. Most "jól" vagyok ,de még mindig fáj. Fájdalmam kiadására /én ,aki soha még olvasni sem olvastam verseket/ most magam szórakoztatására "verseket" írogatok és sportolni is elkezdtem . Fájdalom mikor múlik el? Háát , szerintem hosszú folyamat , de ne zárkózz be mert akkor összeroppansz .

2009. dec. 5. 09:20
 30/33 anonim ***** válasza:
írd rá egy papírra a volt pasid nevét és egy másik papírra a külső belső tulajdonságait és egy másik lapra azt hogy: el akarom felejteni! és amikor ezt megcsináltad akkor amin a neve és a tulajdonságai vannak azt tépd szét darabokra és amin meg a szándék van azt pedig égesd el és a hamvakat keverd őssze a papírfecnikkel és vagy ásd el vagy szórd egy folyóba vagy szórd ki az ablakon.lényeg szabadulj meg tőle örökre hidd el ez segíteni fog csak higgy benne
2009. dec. 7. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!