Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mivel lehet kezelni szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet kezelni szakítás után a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ha azt látod, hogy nálad sokkal érdemtelenebb viszi a párodat és tehetetlen vagy, mit csinálsz?
2009. dec. 4. 21:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha nálam sokkal érdemtelenebbel megy el, akkor már az ex sem érdemesebb rám.. Ebben az esetben nem is vészes a dolog.

Az a leghúzósabb, amikor te is szereted, ő is szeret, de tudjátok, hogy nem megy az együttélés és el kell válnotok.

2009. dec. 4. 22:07
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Erre aludni kell egyet =/ bár nem hiszem hogy menni fog...szóval...ha olyan buta volt a pasid/csajod hogy egy ilyennel állt össze akkor jó hogy nem vagy vele :/ bár ha szeretted akkor...elég nehéz lehet...nem tom h hány éves vagy ...de ha 25nél fiatalabb akkor nyugi :/ sztem lesznek még az életedben pasik/csajok...
2009. dec. 4. 22:08
 3/33 A kérdező kommentje:
40 vagyok és úgy érzem belepusztulok.
2009. dec. 4. 22:11
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
mikor velem szakított a párom( és bár nem volt nő a dologban egyszerűen kiszeretett belőlem) akkor úgy fogtam fel, hogy ha már nem szeret akkor tényleg nincs is értelme a dolognak. Neked is ezt tanácsolom. nálam így is legalább 2 hónapig tartott míg rendbe jöttem. de azalatt az idő alatt eljártam bulizni, elkezdtem sportolni. Szóval foglald el magad és próbálj meg ne vele foglalkozni.
2009. dec. 4. 22:14
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Be ne zarkozz!!! Beszeld ki magadbol a gondodat, es ha anyagilag megengedheted magadnak, jarjal el nagyon sok helyre! Azert, hogy a gondolataidat eltereld, es ismerkedjel, beszelgessel, kikapcsolodjal! Ha otthon vagy csak, akkor gondolkodsz, es ez nem jo!

Ha nincs gyereked, szerintem konnyebb a dolog, hiszen tobb idod es alkalmad van ismerkedni.

Iratkozzal be sportolni is, ott is ujjaszuletsz! Ne buslakodj otthon, nem szabad!

Nem tudom, hogy ismered-e a Nok Lapja oldalat, ha nem nem, regisztralj be, rengeteg igaz tortenetet olvashatsz, megcsalasrol, valasrol, baratrol, baratnorol...stb. mindenrol. nlc.hu

2009. dec. 4. 22:15
 6/33 A kérdező kommentje:

22:14

Köszönöm. Hihetetlen rossz érzés, de igazad van, nem szabad folyamatosan sírnom.

2009. dec. 4. 22:19
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
22:14-es vagyok. attól ,hogy 40 éves vagy még nincs vége a világnak. csinosítsd ki magad, vegyél valami új ruhát. hívd fel a régi barátaidat, járj el társaságba ha teheted. Ne bánkódj, ha ő mással akar boldog lenni hát legyen, te meg majd találsz jobbat hidd el!!! egy darabig most nagyon rossz lesz, sajnos ezen túl kell esni, de később tisztábban látod a dolgot és talán még örülsz is neki hogy így alakult. Tapasztalatból mondom. mikor szakított velem a párom azt hittem meghalok, aztán így utólag áldom az eget, hogy így alakult és együtt vagyok a mostani párommal. Szóval sírd ki magad aztán esetleg új frizura ,új stílus és idővel jobb lesz.
2009. dec. 4. 22:21
 8/33 A kérdező kommentje:

22:15

Jó, benézek. Még nagyon magam alatt vagyok, de tényleg muszáj összeszednem magam. Igazság szerint nagyon szeretem és abban reménykedem, hogy visszajön. Ez nagyon szánalmas?

9/33 anonim ***** válasza:
100%
Én naplót kezdtem írni... hétről hétre érezttem a megkönnyebülést, visszaolvasva ma már mosolygok. Már nem akartam a barátaimat terhelni a hülyeségemmel, így leírtam, kiírtam magamból. Segített!!! A pasi pont tegnap hívott fel 2 és fél év után. Felemelő érzés volt, hogy már semmit sem mozgatott meg bennem!!!
 10/33 A kérdező kommentje:

22:21

Gondolod lesz jobb? Most olyan fekete az élet. El sem tudom képzelni, hogy elmúlik ez a fájdalom.

Magamra adok, de igazad lehet, többet kell. Sokkal többet.

2009. dec. 4. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!