Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet kezelni szakítás után a fájdalmat?
22:21
Irigyellek, bár már itt tartanék. :)
Van akivel átbeszéljem, egyelőre jól tűri (barátnő)

22:24
Most belenéztem a tükörbe...mit mondjak. Szemem kisírva és öregedtem egy csomót. De azértis, igazad van a francba, azértis!!!!! összeszedem magam.
22:27
Akarom, hogy elmúljon a fájdalom, de még nem tudtam lemondani róla. Nagyon friss a történet.
Megpróbálkozom a naplóval, bár most a síráson és az ideírogatáson kívül másra nem nagyon vagyok képes.
22:27
Jósnőnél én is jártam.Azt mondta ő az igazi és küzdjek érte. Csak tudnám hogyan kell.

Írj le mindent! Azt, hogy mi volt, hogy lett vége, most mit érzel, és mit akarsz! Írdd le mit kívánsz(többször)! Jól gondoldd meg, hogy mit kívánsz, mert teljesülni fog... pl én annó azt kívántam: bárcsak tudnám miért lett vége. Kb 1 éve találkoztunk, és elmesélte... ezt kívántam, pedig igazából nem erre vágytam volna, de megkaptam a választ!
1: Még sírj egy kicsit, sajnáltasdd magad, panaszkodj, nézz filmeket stb!!!
2: Vegyél egy hosszú forró fürdőt, csöndben csak a gondolataiddal, plusz valami aroma terápiás olajjal. :)
3: Jelentkezz be a fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz!
4: Oda már nyugodtan menj, ne kisírt szemmel
5: Soha senki ne lássa rajtad, hogy sérültél volna (persze nem a barátaidra gondolok)
6: Olvass könyveket: Pl aA Titok vaaagy!!!! Nézdd meg a sex és new york összes évadát!!! Na az segít!!!! Komolyan!!! Imádni fogod!!!! Le lehet tölteni! Vagy szólj valakinek, és kezdd el nézni az elejétől az utolsó évadig!
És... hidd el, 1 pasi sem ér annyit, hogy ennyire kikészüljön bárki is! Se 14 se 30 se 50 évesen!!! Nem a világnak, csupán egy szar kapocsolatnak lett vége... amúgy lehet fogja még rágni a küszöbödet, amikor Te már nagyon máshol tartasz majd, és nevetve, szánalommal figyeled a szerencsétlent! Minden jót kívánok!!!! :)
22:36
Érdekes, rögtön jelentkezett valaki-szeretőnek. Persze nem megyek bele, mert nős. De a női hiúságomnak nagyon jól esik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!