Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bíróságon az elhelyezés során anyuka megemlíti hogy anno abortuszt akartam hogy áll majd hozzám a bíró, számít?
szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez. A vagyonihelyzetünk ugyanaz. Veszélyeztetni egyikünk sem veszélyezteti a gyereket. Nekem van saját lakásom az ex volt anyósoméknál él. Van esélyem? ügyvédek nélkül?
azt mondtam neki rég hogy ha nem veteti el elhagyom s nevelje egyedül... végül együtt maradtunk de ő elhidegült én meg kiszerettem belőle
Téged olvasva azon gondolkodom, hogy ha törvényes lenne az abortusz a csecsemőkor végéig, azaz a születés után 1 teljes évig, akkor a h.lye "barátnőd" miatt lehet, hogy ez a lehetőség is felmerülne benned.
Magadon, és a kényelmeden kívül szeretsz te valakit?
Megbocsásson mindenki de nekem ez az első kérdésem!
De látom itt mindenki nőpárti úgyhogy a témát le is zárom!
Viszlát s szép napot mindenkinek
11 hónapos gyereket nem fognak neked ítélni. Ez kizárt.
A végén majd fizetheted a per költségeit, mert ha te veszítesz kifizettetik veled. Ezt nem árt tudni.
"De látom itt mindenki nőpárti úgyhogy a témát le is zárom!"
Nem nőpártiak vagyunk de csak egy kicsit gondolkozz el azon, hogy te azzal az indokkal akarod magadhoz venni a gyereket, hogy a jelenlegi párod ne hisztizzen, és majd "anyád vigyáz rá" és nem azért, mert annyira hiányzik, mert el se tudod képzelni a gyereked nélkül az életet, mert nem tudsz a gyereked nélkül élni.
Ezt azért írom, mert az anyuka valószínűleg foggal körömmel ragaszkodna a gyermeketekhez, EZEKKEL az indokokkal.
Én nem vagyok nőpárti, nem is téged hordtalak el mindennek, csak megjegyeztem, hogy nem fogod megkapni a gyereket korlátlan látogatásról miután megnyerte pert.
De ha már képtelen voltál guglizni, akkor itt van, hogy miért nincs esélyed:
Korábbi megállapodás megváltoztatása:
A gyermek elhelyezésének megváltoztatását abban az esetben lehet kérni a bíróságtól, ha azok a körülmények, amelyeken a szülők egyezsége alapult, vagy amelyre a bíróság a döntését alapította utóbb lényegesen megváltoztak, és emiatt az elhelyezés megváltoztatása a gyermek érdekében áll.
Szóval milyen körülmény változott azon kívül, hogy sikerült beújítanod egy hisztis barátnőt? Miért szolgálja a (a talán még szopizó) gyermek érdekét, hogy elvedd az anyjától és kiszakítsd a megszokott környezetéből? Ha ezen két kérdésre tudsz jó választ adni, akkor tied a gyerek, de amíg az anyja nem csinál semmi rosszat, addig ez a gyereknek nem érdeke. Ha mindez fordítva történt volna és az anya lelépett volna és te nevelted volna a gyereket mindeddig, akkor most az anya nem kapná meg, mert a gyereknek nem lenne érdeke, hogy elszakítsák attól, amit eddig megszokott. Remélem érted a logikát, hogy a bíróság nem a te jogodat védi, vagy nem is az anyáét, hanem a gyerekét. Adj értelmes, jó választ arra, hogy miért jobb nálad a gyereknek és rögtön lesz esélyed megkapni. Más kérdés, hogy jelenleg ilyen nem áll rendelkezésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!