Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a bíróságon az elhelyezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bíróságon az elhelyezés során anyuka megemlíti hogy anno abortuszt akartam hogy áll majd hozzám a bíró, számít?

Figyelt kérdés

szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez. A vagyonihelyzetünk ugyanaz. Veszélyeztetni egyikünk sem veszélyezteti a gyereket. Nekem van saját lakásom az ex volt anyósoméknál él. Van esélyem? ügyvédek nélkül?

azt mondtam neki rég hogy ha nem veteti el elhagyom s nevelje egyedül... végül együtt maradtunk de ő elhidegült én meg kiszerettem belőle

2014. jan. 19. 20:20
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
A multkori kerdesnel nem kisfiu volt meg az a gyerek? Bar lehe, hogy en tevedek,de az en emlekeimben meg fiu volt.
2014. jan. 20. 07:47
 42/54 anonim ***** válasza:

Téged olvasva azon gondolkodom, hogy ha törvényes lenne az abortusz a csecsemőkor végéig, azaz a születés után 1 teljes évig, akkor a h.lye "barátnőd" miatt lehet, hogy ez a lehetőség is felmerülne benned.

Magadon, és a kényelmeden kívül szeretsz te valakit?

2014. jan. 20. 08:46
 43/54 A kérdező kommentje:

Megbocsásson mindenki de nekem ez az első kérdésem!

De látom itt mindenki nőpárti úgyhogy a témát le is zárom!

Viszlát s szép napot mindenkinek

2014. jan. 20. 09:40
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

11 hónapos gyereket nem fognak neked ítélni. Ez kizárt.

A végén majd fizetheted a per költségeit, mert ha te veszítesz kifizettetik veled. Ezt nem árt tudni.

2014. jan. 20. 10:14
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondoltad, hogy tippeket kapsz arra, hogy hogyan szakitsd el az anyjätol a gyereket?????????????
2014. jan. 20. 11:42
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

"De látom itt mindenki nőpárti úgyhogy a témát le is zárom!"

Nem nőpártiak vagyunk de csak egy kicsit gondolkozz el azon, hogy te azzal az indokkal akarod magadhoz venni a gyereket, hogy a jelenlegi párod ne hisztizzen, és majd "anyád vigyáz rá" és nem azért, mert annyira hiányzik, mert el se tudod képzelni a gyereked nélkül az életet, mert nem tudsz a gyereked nélkül élni.

Ezt azért írom, mert az anyuka valószínűleg foggal körömmel ragaszkodna a gyermeketekhez, EZEKKEL az indokokkal.

2014. jan. 20. 12:21
 47/54 A kérdező kommentje:
természetesen a bíróságon nem azt mondom majd hogy a jelenlegi párom féltékenykedik.....
2014. jan. 20. 17:38
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Szóval még sunyiskodni is fogsz a bíróságon, csodás. Mert igazából csak a kis r.ngyó hisztije miatt mennél verni a palávert. Inkább ne kerüljön hozzátok, hidd el, a gyereknek jobb lenne. Amúgy nem nőpárti itt mindenki, de amit te csinálsz, az undorító.
2014. jan. 20. 18:04
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan kérdezem, és milyen indokot adnál a bíróságon, miért akarod elvenni az anyjától? Illetve, ha valamilyen rejtélyes okból mégis nálad helyezik el a kislányt (kizárt dolog, ahhoz túl fiatal), akkor milyen időközönként látogathatná az anyja?
2014. jan. 20. 18:05
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok nőpárti, nem is téged hordtalak el mindennek, csak megjegyeztem, hogy nem fogod megkapni a gyereket korlátlan látogatásról miután megnyerte pert.

De ha már képtelen voltál guglizni, akkor itt van, hogy miért nincs esélyed:

Korábbi megállapodás megváltoztatása:

A gyermek elhelyezésének megváltoztatását abban az esetben lehet kérni a bíróságtól, ha azok a körülmények, amelyeken a szülők egyezsége alapult, vagy amelyre a bíróság a döntését alapította utóbb lényegesen megváltoztak, és emiatt az elhelyezés megváltoztatása a gyermek érdekében áll.

Szóval milyen körülmény változott azon kívül, hogy sikerült beújítanod egy hisztis barátnőt? Miért szolgálja a (a talán még szopizó) gyermek érdekét, hogy elvedd az anyjától és kiszakítsd a megszokott környezetéből? Ha ezen két kérdésre tudsz jó választ adni, akkor tied a gyerek, de amíg az anyja nem csinál semmi rosszat, addig ez a gyereknek nem érdeke. Ha mindez fordítva történt volna és az anya lelépett volna és te nevelted volna a gyereket mindeddig, akkor most az anya nem kapná meg, mert a gyereknek nem lenne érdeke, hogy elszakítsák attól, amit eddig megszokott. Remélem érted a logikát, hogy a bíróság nem a te jogodat védi, vagy nem is az anyáét, hanem a gyerekét. Adj értelmes, jó választ arra, hogy miért jobb nálad a gyereknek és rögtön lesz esélyed megkapni. Más kérdés, hogy jelenleg ilyen nem áll rendelkezésedre.

2014. jan. 20. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!