Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bíróságon az elhelyezés során anyuka megemlíti hogy anno abortuszt akartam hogy áll majd hozzám a bíró, számít?
szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez. A vagyonihelyzetünk ugyanaz. Veszélyeztetni egyikünk sem veszélyezteti a gyereket. Nekem van saját lakásom az ex volt anyósoméknál él. Van esélyem? ügyvédek nélkül?
azt mondtam neki rég hogy ha nem veteti el elhagyom s nevelje egyedül... végül együtt maradtunk de ő elhidegült én meg kiszerettem belőle
Kérdező... Egy 11 hónapos gyereket NEM FOGNAK ELVENNI AZ ANYJÁTÓL!
Ha beadod a pert, egyrészt bukod, és fizetheted a perköltséget, másrészt az exed be fogja tartani a kéthetente 1 napot. És minden oka meg lesz rá. Én ezek után tuti nem lennék ilyen kedves veled, ha én lennék az ex.
Oké, akkor válaszolok érthetően:
Magadat fogod megszívatni. Nem veszik el a gyereket jó környezetből. Hiába adott a jogi lehetőség, nem szakítják ki a gyereket a megszokott környezetéből. Ha te nevelted volna az utóbbi 11 hónapban, akkor tőled sem vennék el. Ez a per inkább válásra való és arra, hogyha a gyereknek rossz ott lenni ahova került.
Annyit fogsz elérni, hogy az exed jól berág és nem fogja engedni, hogy akkor lásd a gyereket, amikor akarod.
Elvenned a gyereket az edesanyjatol, hogy anyad nevelje??
Te most nagyobb baromsagokat irsz mint a multkori kerdesednel ebben a temaban, akkor is megirtam hogy minek tartalak.
Következő kérdés:
Ha hozzád kerülne a gyerek, akkor is ugyanannyit találkoznál az exeddel, amikor a láthatásra jönne. Ráadásul a barátnőd IS találkozna vele.
Ebbe is belegondoltál? A féltékenység nem oldódik meg, viszont lesz egy lelkileg felkavart kisbaba.
Ekkora egy tetü gennyläda pasit!!!!!
Kapard el magad jo melyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!