Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a bíróságon az elhelyezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bíróságon az elhelyezés során anyuka megemlíti hogy anno abortuszt akartam hogy áll majd hozzám a bíró, számít?

Figyelt kérdés

szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez. A vagyonihelyzetünk ugyanaz. Veszélyeztetni egyikünk sem veszélyezteti a gyereket. Nekem van saját lakásom az ex volt anyósoméknál él. Van esélyem? ügyvédek nélkül?

azt mondtam neki rég hogy ha nem veteti el elhagyom s nevelje egyedül... végül együtt maradtunk de ő elhidegült én meg kiszerettem belőle

2014. jan. 19. 20:20
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
gyedre mehetek mivel nagyon régóta dolgozom
2014. jan. 19. 21:24
 32/54 A kérdező kommentje:
vagy anyukám otthon lenne vele
2014. jan. 19. 21:24
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező... Egy 11 hónapos gyereket NEM FOGNAK ELVENNI AZ ANYJÁTÓL!

Ha beadod a pert, egyrészt bukod, és fizetheted a perköltséget, másrészt az exed be fogja tartani a kéthetente 1 napot. És minden oka meg lesz rá. Én ezek után tuti nem lennék ilyen kedves veled, ha én lennék az ex.

2014. jan. 19. 21:27
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor válaszolok érthetően:

Magadat fogod megszívatni. Nem veszik el a gyereket jó környezetből. Hiába adott a jogi lehetőség, nem szakítják ki a gyereket a megszokott környezetéből. Ha te nevelted volna az utóbbi 11 hónapban, akkor tőled sem vennék el. Ez a per inkább válásra való és arra, hogyha a gyereknek rossz ott lenni ahova került.

Annyit fogsz elérni, hogy az exed jól berág és nem fogja engedni, hogy akkor lásd a gyereket, amikor akarod.

2014. jan. 19. 21:32
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Elvenned a gyereket az edesanyjatol, hogy anyad nevelje??

Te most nagyobb baromsagokat irsz mint a multkori kerdesednel ebben a temaban, akkor is megirtam hogy minek tartalak.

2014. jan. 19. 21:40
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Következő kérdés:

Ha hozzád kerülne a gyerek, akkor is ugyanannyit találkoznál az exeddel, amikor a láthatásra jönne. Ráadásul a barátnőd IS találkozna vele.

Ebbe is belegondoltál? A féltékenység nem oldódik meg, viszont lesz egy lelkileg felkavart kisbaba.

2014. jan. 19. 21:40
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
Tudok egy sokkal egyszerűbb megoldást, ügyvéd se kell hozzá: dobd ki a barátnődet, és minden meg van oldva ;) Egy 11 hónapos gyereket nem fognak elvenni az anyjától, ha nincs veszélyeztetve! Ráadásul, ha nálad lenne a kislány (akit anyád nevelne?!) ugyanannyit kéne találkoznod az exeddel, sőt, a barátnődnek is, hiszen gondolom te is akármikor engednéd láthatásra, nem igaz?! Keress egy olyan barátnőt, aki elfogadja a múltat, és hogy te már apa vagy, akinek a gyerek érdekét kell nézni, mert a jelenlegi túl önző ehhez... Ráadásul, ha nem ítélik neked oda a gyereket, az exed biztos, hogy betartatja veled a látogatási időt (maximum 2 hetente), ebben biztos vagyok, és meg is érdemelnéd.... A lányod legyen az első, neki pedig az az érdeke, hogy a jelenlegi környezetében nevelkedjen, miközben bármikor láthatja az apját!
2014. jan. 19. 21:47
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek életkorából erősen arra következtetek, hogy a ribikéd volt aki szétmarta a családot és most még a gyerektől is meg akarja fosztani az anyukát. Szerencsére ez soha nem fog sikerülni neki, ekkora gyereket csak nagyon kirívó esetben vesznek el az anyukától.
2014. jan. 19. 22:09
 39/54 anonim ***** válasza:

Ekkora egy tetü gennyläda pasit!!!!!

Kapard el magad jo melyre.

2014. jan. 20. 02:03
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
38: a multkori kerdesnel azt irta, hogy amikor hazament, a faradt ex nem ugralta korul ezert keresett mast.
2014. jan. 20. 06:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!