Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bíróságon az elhelyezés során anyuka megemlíti hogy anno abortuszt akartam hogy áll majd hozzám a bíró, számít?
szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez. A vagyonihelyzetünk ugyanaz. Veszélyeztetni egyikünk sem veszélyezteti a gyereket. Nekem van saját lakásom az ex volt anyósoméknál él. Van esélyem? ügyvédek nélkül?
azt mondtam neki rég hogy ha nem veteti el elhagyom s nevelje egyedül... végül együtt maradtunk de ő elhidegült én meg kiszerettem belőle
hát az anyja nem cigizik nem iszik meg ilyenek, mint amit olvastam hogy kritérium.
A gyereket szereti a gyerek is őt, talán az számíthat hogy csak gyest és csp-t kap?
És csak azért akarod elvenni az anyjától a gyereket mert a jelenlegi párod nem örül ha találkozol az exxeddel??
Meg is érdemled a saját sötétséged meg a párodét!!! Idióta.
"szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez."
Már ne is haragudj, de képes lennél a kislányodat rángatni azért, mert a mostani barátnőd féltékeny??? Inkább a barátnőd cseréld le, a kislányod lelki békéje legyen fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!