Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a bíróságon az elhelyezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bíróságon az elhelyezés során anyuka megemlíti hogy anno abortuszt akartam hogy áll majd hozzám a bíró, számít?

Figyelt kérdés

szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez. A vagyonihelyzetünk ugyanaz. Veszélyeztetni egyikünk sem veszélyezteti a gyereket. Nekem van saját lakásom az ex volt anyósoméknál él. Van esélyem? ügyvédek nélkül?

azt mondtam neki rég hogy ha nem veteti el elhagyom s nevelje egyedül... végül együtt maradtunk de ő elhidegült én meg kiszerettem belőle

2014. jan. 19. 20:20
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
legjobb barátja még nincs mivel 11 hónapos
2014. jan. 19. 20:57
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen a helyzeted a magyar jog alapján.
2014. jan. 19. 20:59
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez.

Ezért képes lennél egy 11 hós kisgyermeket az édesanyjától elvenni?

Milyen "ember" vagy te? De szerencséd, hogy nem én vagyok a másik oldalon:D

2014. jan. 19. 21:01
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
11 hónapos? Akkor végképp nem kapod meg a felügyeleti jogot. Hálisten.
2014. jan. 19. 21:03
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, így még csúnyább a helyzet, ha csak 11 hónapos a kisbaba....
2014. jan. 19. 21:07
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Elszakítanád az anyjától, hogy egy féltékeny mostoha nevelje? Téged anya szült egyáltalán? S jó volt, hogy neked volt anyád, nemde? Szégyen.
2014. jan. 19. 21:09
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ez egy akkor kamu kérdés, minek hisztek mindent el.
2014. jan. 19. 21:10
 28/54 A kérdező kommentje:
én nem értem miért írják manapság mindenhova oda hogy kamu kérdés?
2014. jan. 19. 21:16
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

Most te tényleg nem látod, hogy mennyire gáz ez?

1) Nem azért akarod nevelni a lányodat, mert nagyon szereted, hanem azért, mert a barátnőd féltékeny, hogy találkozol az exeddel...

2) 11 hónapos a gyerek, lehet, hogy még szopik is. (Amúgy te gyesre mennél vele, vagy hogy gondoltad? mert bölcsibe nem 2 nap beadni egy gyereket)

3) Most te akármikor láthatod a gyereket, a törvényi előírtnál többet, mert az exed normálisan áll hozzá a kérdéshez és nem akarja tiltani a kapcsolatotokat.

4) A barátnőd boldogabb lenne, ha ex megjelenne x időnként a lakásotokban gyereket látogatni? Vagy te csak a minimálisat engednéd szegény nőnek azután, hogy ő ennyire korrekt veled?

Ha én lennék az exed: Körberöhögnélek, amikor meglátnám a végzést. Egy 11 hónapos gyereket nem fognak elvenni az anyjától, azért mert te ezt akarod. Jogod valóban ugyan annyi van hozzá, pontosan ezért is engedném én is, hogy akármikor látogasd. De ha beperelnél ilyen indokkal, hogy az új barátnőd féltékeny, utána tuti betartatnám veled a láthatási rendet az utolsó betűig.

2014. jan. 19. 21:18
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az utolsónak, gyesre mennél a kicsivel? Vagy a drágalátos barátnőd menne?

Vagy hogy gondoltad?

2014. jan. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!