Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a bíróságon az elhelyezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bíróságon az elhelyezés során anyuka megemlíti hogy anno abortuszt akartam hogy áll majd hozzám a bíró, számít?

Figyelt kérdés

szeretném magamhoz venni a 3 év alatti lányunkat, mert a jelenlegi párom nem örül annak hogy találkozom az exemmel mikor megyek a kicsihez. A vagyonihelyzetünk ugyanaz. Veszélyeztetni egyikünk sem veszélyezteti a gyereket. Nekem van saját lakásom az ex volt anyósoméknál él. Van esélyem? ügyvédek nélkül?

azt mondtam neki rég hogy ha nem veteti el elhagyom s nevelje egyedül... végül együtt maradtunk de ő elhidegült én meg kiszerettem belőle

2014. jan. 19. 20:20
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
63%

Miért adnák oda, szakítanák el az anyjától?

Fordítva is igaz.

Miért adnák oda, szakítanák el az apjától?

2014. jan. 19. 20:30
 12/54 Je Veux ***** válasza:
100%

Ha nálad lenne a gyerek, akkor is találkoznál az exeddel.. mikor ő megy hozzátok.

Értem én, hogy ugyanolyan jogod van a gyerekhez, akár nálad is lehetne, de azért én a helyedben elbeszélgetnék a kedveseddel..

Hogy magára a kérdésre is válaszoljak, ügyvéd nélkül semmi esélyed.

2014. jan. 19. 20:32
 13/54 A kérdező kommentje:
akkor ha van ügyvédem, s nem szólok az exemnek hogy ügyvéddel megyek, s neki nem lesz... van esély? vagy létezik olyan hogy kérhet elhalasztást, mert ő is ügyvédet akar?
2014. jan. 19. 20:33
 14/54 Je Veux ***** válasza:
100%
De ugye érted, hogy így is folyamatosan találkozni fogsz az exeddel?
2014. jan. 19. 20:35
 15/54 A kérdező kommentje:
a láthatás ugye kéthetente egy hétvégi nap általában így nem sokat, eddig azért láttam sokat mert az exem megengedte hogy akkor menjek amikor akarok
2014. jan. 19. 20:37
 16/54 Je Veux ***** válasza:
100%

Hát akkor menj csak kéthetente egyszer és meg van oldva...

Nem hiszem el, hogy létezik ilyen szörnyeteg, mint te.

Ügyvéddel se lesz esélyed a gyerekre, hálisten pénzed sincs rá, így szinte biztos az anyjánál marad..

2014. jan. 19. 20:42
 17/54 A kérdező kommentje:
de mint írtátok van ingyenes ügyvéd is... nem vagyok szörny de ugyanolyan jogom van a gyerekem nevelésére
2014. jan. 19. 20:44
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te mehetsz akár minden nap, viszont ha nálad lenne a gyerek, akkor eltiltanád az exedet a lányától, mert nehogy más a kedves kis qrvád féltékeny legyen.

De..borzalmas ember vagy.

Igen, jogod van hozzá, de elváltatok, a kicsi az anyjához került, jó körülmények között van, tisztességesen neveli az anyuka, így semmi esélyed! Ne fogják kiszakítani a környezetéből a gyereket.

Aztán egyébként ha a párod megunja a gyereket 2 év után, akkor visszapasszolod az anyjához?! Vagy hogy gondoltad?

2014. jan. 19. 20:47
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtudod nevezni a gyerekorvosa nevét kapásból, vagy a legjobb barátjának a keresztnevét, akkor elhiszem hogy ugyanolyan jogú szülője vagy mint az anyja.

Amúgy bírom, hogy neked mindent megenged az exed, találkozhatsz vele amikor akarsz, de hozzátok nem mehetne, amikor akar, mert a te nődet zavarja. Remélem nem kapod meg a felügyeleti jogot (ami valószínű) de anyuka se lesz ilyen jószívű a láthatásokkal.

Amúgy valószínűleg ez lesz. Ne számíts jóra ha bukod a pert.

2014. jan. 19. 20:52
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de most komolyan! Te akkor mész a kicsihez amikor akarsz, de ha esetleg (ne adja Isten és az esélyed is egyenlő a nullával) hozzád költözhetne a gyerek, te eltiltanád az anyjától és csak két hetente egyszer láthatná, csak mert az aktuális barátnőd féltékeny... És ezután az undorító és gerinctelen gondolatmenet után te mégis hogy a csudába tudsz tükörbe nézni???? Ilyen indoklással és hozzáállásal körbe röhögnek a bíróságon még ha a legdrágább sztár ügyvédet fogadod is!
2014. jan. 19. 20:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!