Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen megoldást találnátok erre? Esetleg voltatok már ilyen helyzetben?
Aki csak pálcát törni tud,és kritizálni az kérem el se olvassa a leírtakat és ne válaszoljon. Köszönöm!
Megismerkedtünk egymással egy férfival. Egymásba szerettünk. Csak vannak problémák amik megakadályozzák a szerelmünket. Ő házas,gyereki is vannak. Együtt akarunk lenni,később családod alapítani de ehhez az kell,hogy elválljon. Az odáig oké,hogy beadja a valópert,de ugye ott van a közös ház,a gyerekek és a hitelek. Erre szeretnénk vmi megoldást találni. Van itt olyan,aki már volt ilyen helyzetben és esetleg megosztaná a történetét,és hogy milyen megoldást találtatok?
Benne van a férj egy házasságban ahonnan majd belemegy egy másikba??
Biztos hogy nem!
Ha komolyan gondolja, akkor beadja a válópert.
Ezután vagyonmegosztás jön. A hiteleket vagy együtt fizetik tovább, vagy a hitel tárgyát eladva visszafizetik az adósságot.
A gyerekekre pedig fizeti a gyerektartást.
És a közös életetek része lesznek a gyerekek, és a volt feleség is.
Tudom ,hogy nem ilyen válaszra számítasz ,de ez a kapcsolat már most halott amiről ilyen buzgalommal érdeklődsz. amiket az előttem szólók már le is írtak,az csak a jogi fele a dolognak ,de az érzelmi dolgokról még nem esett szó.
eleve nincs áldás az ilyen kapcsolatoknak ,mert az élet (sors)bosszút áll rajtatok. csak az időtöket fecsérlitek egymásra.
gondok ,gond hátán jelentkeznek ,tolerancia pedig egy szál sem lesz.
a férfi pedig epedezve fog sóvárogni a családja után esélyt nem adva a ti kapcsolatotoknak.
ne haragudj,nem rosszból írtam ezeket a sorokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!