Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy a fia miatt szakítok vele? Nem akarok cirkuszt.

Figyelt kérdés

Jelenleg a párommal élek, velünk él a 12 éves fia is aki ott tesz nekem keresztbe ahol csak tud. Nekem már elegem van ebből és ezért szakítani szeretnék a párommal.

Tudom, hogy ebbe úgysem fog beleegyezni, de én már nem bírom tovább. Hogyan mondjam el neki, hogy köztünk vége mindennek?

2014. jan. 16. 12:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
12%
Alapból számolnia kell a jövevénynek azzal, hogy a párjának első és legfontosabb a saját gyermeke. Amíg föl nem nö, a család az ő nevelése köré szerveződik. Az új pár megjelése megváltoztatja az addigi életfoermát, életritmust, s ez kompromisszumokat kíván. A gyerek
2014. jan. 16. 14:11
 32/38 anonim ***** válasza:
65%

Én meg úgy gondolom, hogy egy lelkileg kiegyensúlyozott embernél teljesen más dimenzióban mozgos a gyerek és a párkapcsolat.

Nem lehet egymás alá vagy fölé rendelni őket, mert nem egy világhoz tartoznak.

Egy lelkileg egészséges, párkapcsolatra igényt tartó egyedülálló szülőnek egy kapcsolat is nagyon fontos szempont.

2014. jan. 16. 14:16
 33/38 anonim ***** válasza:
59%
Kedves #30, vártam már, h erre valaki rá fog kérdezni. Igen, 16 éves voltam mikor összejöttünk, ő 28 volt ekkor. Kereken 12 év a kor különbség. És még mindig boldogok vagyunk és már van egy közös gyermekünk is aki már 2 éves :)
2014. jan. 16. 14:26
 34/38 anonim ***** válasza:
51%
Nehogymár a 12 kis takony miatt legyen szar egy NŐnek. Vicc. Sosem vertek, vagy ilyesmi de azért tudtam, hogy hol a határ.
2014. jan. 16. 14:32
 35/38 anonim ***** válasza:
21%

"Nehogymár a 12 kis takony miatt legyen szar egy NŐnek."

Nehogy már egy NŐ miatt legyen szar egy 12 éves gyereknek. Ha jól gondolom gyerkőc élvez elsőbbséget, nem az a nő.

Ha felnőttként gondolkodnának azok az emberek, akik egy kész család életébe részt vesznek, akkor kevesebb ilyen utálom a nevelt gyerekemet szituáció lenne.

Apuka ott volt, a gyereke ott volt. Kialakítottak egy életet, amibe a nő belecsöppent. Hát had ne csapkodja már a gyerek örömébe földhöz a seggét.

Úgy gondolom, ha a nő türelemmel, és szeretettel közelített volna a 12 éveshez, és nem úgy mint a fogadj el mert ez a dolgod, akkor nem itt tartana a dolog.

2014. jan. 16. 14:35
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
A parodnak joga es kotelessege nevelni a gyereket es mivel az o kapcsolatuk "idosebb", szerintem nem lenne jogos elkuldeni a gyereket. Es ha ezeket az incidenseket nem tudod elviselni, keress magadnak egy gyermektelen, notlen ferfit. Ha vita nelkul akarsz elkoltozni, pakold ossze a holmiaidat es amikor utra keszen vagy jelentsd be a tavozast.
2014. jan. 16. 19:16
 37/38 anonim ***** válasza:
59%

#31, ismét férfiként, óriásit tetszel tévedni. A kétféle kapcsolat, a párkapcsolat és a szülő-gyermek kapcsolat nem egy dimenzió, nem versenyhelyzet.

Persze értem én, hogy ezt valahol a nők is fogják (már, hogy a férfiaknak egyébként általában a párja az első, a nagystatisztika szerint, ha már) ezért akarják a feje felett eldöntve a helyzetet kénytelen-kelletlen a gyerek felé nyomni.

De sajnálattal közlöm, hogy ez szinte mindig a visszájára sül el, egy ilyen "fogd magad és lépj le" szintű szakításon a valóságban pont a gyerek fogja a legnagyobbat szívni, mert, hogy ő marad ott. Ezt kellene végre átgondolni. (mondjuk az itteni kérdező nem biztos, hogy pont ezt fájlalná)

2014. jan. 17. 00:47
 38/38 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok és mióta éltek együtt? Hány évesek vagytok?
2014. jan. 26. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!