Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy a fia miatt szakítok vele? Nem akarok cirkuszt.
Figyelt kérdés
Jelenleg a párommal élek, velünk él a 12 éves fia is aki ott tesz nekem keresztbe ahol csak tud. Nekem már elegem van ebből és ezért szakítani szeretnék a párommal.
Tudom, hogy ebbe úgysem fog beleegyezni, de én már nem bírom tovább. Hogyan mondjam el neki, hogy köztünk vége mindennek?
2014. jan. 16. 12:06
11/38 anonim válasza:
Egyszeruen mond meg neki, hogy nem maradsz vele. Neki van egy gyereke, akirol gondoskodnia kell es te nem akarsz ebben a csaladban elni.
12/38 anonim válasza:
Fogod magad és elmondod, hogy nem akarsz tovább igy élni és kész!
13/38 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt a helyzet. Én eljöttem. Nagyon rossz volt 2-3 hétig nekem is és neki is, de aztán megmaradtunk jó ismerősöknek. Egy idő után ez nem működne egyébként sem, tudom hogy nem akartál de nem is kényszeríthettél volna senkit, hogy válasszon közted meg a gyerek között. Pedig minden helyzet egy választás, és ez megkeseríti a kapcsolatot. Azóta mindketten boldog házasságban élünk!
14/38 anonim válasza:
így jár aki más levetett pasijában járkál.
15/38 A kérdező kommentje:
Ki akarna úgy élni, hogy egy 12 éves gyerek direkt elsózza a kaját úgy, hogy ehetetlen legyen? A párom meg azt hiszi, hogy még főzni sem tudok. De ez csak egy példa.
2014. jan. 16. 12:25
16/38 anonim válasza:
13-as vagyok, nekem ellopta az ékszereimet, és elajándékozta vagy zaciba vágta. Direkt a takarítás után szétpakolt, koszolt....
17/38 anonim válasza:
Úgy vettem észre, minnél idősebb a gyerek, annál nehezebb a barátkozás a másik felnőttel.
12 elég idős már ehhez.
18/38 anonim válasza:
Azt honnan lehet tudni,h.a kérdező nő v.férfi? Mindenhol csak "párom"-at emleget!
Na így kreáljátok a jobbnál jobb tanácsokat! Ahogy valaki irta,konkrét kérdst tett fel,erre mindenki dilidokihoz tanácsolja a gyereket! Az eszem megáll!
19/38 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2014. jan. 16. 12:47
20/38 anonim válasza:
semmit nem kell mondani, elköltözöl és hagysz egy cetlit az asztalon, hogy elegem lett, végeztünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!