Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy a fia miatt szakítok vele? Nem akarok cirkuszt.
Jelenleg a párommal élek, velünk él a 12 éves fia is aki ott tesz nekem keresztbe ahol csak tud. Nekem már elegem van ebből és ezért szakítani szeretnék a párommal.
Tudom, hogy ebbe úgysem fog beleegyezni, de én már nem bírom tovább. Hogyan mondjam el neki, hogy köztünk vége mindennek?
Pisti, elég volt. Andriska ott tesz nekem keresztben ahol tud, láthatóan nem kedvel engem. Ennek a kapcsolatnak igy nincs jövője. Holnap elköltözom.
Ennyi
Mondd meg a párodnak, hogy nem szereted. Ugyanis ha szeretnéd, nem tudna közétek állni a gyerek. Nem a szakítás, hanem a segítségnyújtás felé terelnéd a gondolataidat.
Eleged van, megértem, de ne a gyerekre vetítsd ki. Nyilván minden kapcsolat két emberen múlik, így ha genyó veled a kölök az nem csak az ő hibája. Nem szereted őket, és pont. Ezt kell megmondani, és tovább kell lépni. Legközelebb meg nem belemenni egy olyan helyzetbe, amit szemmel láthatóan nem tudsz kezelni.
Hát, én férfiként azt gondolom, hogy:
1, Lehetőleg ne nézzen már a családom akkora senkinek, hogy mások akarják a fejem felett eldönteni, hogy számomra mi a jó. Egyáltalán nem az az etikus, ha valaki "nem kényszerít döntésre", hanem az, hogy ha a fejem felett dönt.
2, A tizenéves gyerekek esetén a szülők új párjai sztenderd óriási hibája, hogy a gyerekkel szemben pótszülő-nevelőszülő attitűdöt, szóval hierarchikus-hatalmi poziciót akarnak elfoglalni, amit a gyerek természetesen lereagál, "neveld-tereld-nyesegesd te a jó édes..." módon. A maga részéről tökéletesen igaza van ebben. Tessen szépen a baráti-haverio nexust becélozni, az se 5 perc persze, de működni fog.
Na ennyi.
Kérdező, ha az ember tesz valamit, akkor vállalja a következményeit is, ne megúszni akarja, azt gondolom. Ha te szakítani akarsz, és annak következménye a "cirkusz", akkor vállald. Miért, milyen alapon várnád el bárkiztől is, hogy szó nélkül, vagy jó képet vágva tűrje, hogy mások a feje felett döntenek a sorsáról. Fordított esetben te jó képet vágnál?
16 évesen összejöttél egy kb. 30 éves férfival és te "nevelted" a gyerekét? :D vicces
(Tudom, tudom, nem te nevelted, hanem az apja és az anyja, csak vicces a helyzet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!