Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az elvárhatói apai szerepvállalás válás után?
Normális gondolkozású, nem alkoholista stb. emberek esetén.
Csak a láthatási időben történő, magához, barátokhoz, apai nagyszülőkhöz való elvitel vagy a gyermek körüli teendőkben is részt szoktak venni a családtól külön élő apukák (értem ez alatt az oviból való hazahozatal a hétköznapra eső láthatás napján, ovin kívüli foglalkozásokra történő időnkénti elvitel, apai ágon rokon fodrászhoz való időnkénti elvitel, betegség esetén ápolásban való részvétel - akár szabadság kivételével stb.). Ezek túlzott elvárások és ritka mint a fejér holló, vagy van ahol működik?
Én vagyok a mostoha anya ha nem baj én válaszolok :-D
A férjemnek van egy 8 éves kisfia,korlátlan láthatása van.Mióta suliba jár ami nekünk vidéken van nem ott ahol mi lakunk azóta csak péntekenként délután jön és hétvégén van itt.Fodrászhoz nem mi hordjuk mert az anya új fodrászt választott a költözés után.Ha beteg a kicsi akkor sincs lepasszolva,mi is betudjuk adni a gyógyszert neki és amúgy is itthon vagyunk,vagy én biztos mert saját vállalkozásunk van.Az anya nem szól érte ha én vagyok vele akkor sem.Nem szól bele hova mikor kihez visszük magunkkal.Akkor sem ha CSAK ÉN viszem és az apukája nincs ott velünk.Én is megyek érte suliba ha úgy jön ki,edzésre is...és van,hogy én viszem haza anyához is ha valamiért úgy alakul.
Meg lehet ezt oldani normálisan is.
Hozzáteszem ez a helyzet 4 éve van így.Nincs semmi problémája senkinek!
Valaki így szeretné akkor egyezzenek meg közös felügyeleti jogban és akkor közösen nevelik.
"betegség esetén ápolásban való részvétel - akár szabadság kivételével"
Tudtommal betegszabira csak az mehet aki hivatalosan is neveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!