Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet elviselni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elviselni a válást? Imádom a férjem és van egy 7hónapos kisfiúnk. A házunk is épül. Teljesen padlón vagyok.

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 09:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Akkor mégis miért váltok el?
2009. nov. 24. 09:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen makacs és önfejű. Egyszerűen bekattant. Sajnos nem tudom mi a probléma,de remélem,h még megoldható,mert szörnyen érzem magam.
2009. nov. 24. 09:23
 3/17 anonim ***** válasza:
23%
Csak úgy az ember nem válik elTe nagyon jól tudod szerintem h mi a baja
2009. nov. 24. 09:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Vedd lazábbra a dolgokat. Ha nem kellettél neki (feltételezem, mert te még "imádod"), akkor meg minek mennél tovább egy ilyen emberrel? Kigyógyulsz belőle, minden csoda 3 napig tart. Viszont ne engedd, hogy vissza-vissza térjen, mert az felőröl - és ez most fokozottan veszélyes lenne a pici mellett.
2009. nov. 24. 09:26
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Amikor hozzámentél nem volt makacs és önfejű? Ezért nem szokás elválni... mi a valódi probléma?
2009. nov. 24. 09:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Bővebben, mit takar az , hogy bekattant?
2009. nov. 24. 09:29
 7/17 anonim ***** válasza:

jesszus.

miért válik el??? vagy csak ezt mondogatja? vagy már benne vagytok?

2009. nov. 24. 09:31
 8/17 anonim ***** válasza:
Valami oka csak van. Ti nem szoktatok beszélni a problémáitokról?
2009. nov. 24. 09:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinusithetoleg van valakije. Nem kell hozza az embernek sokat tornie a fejet, hogy ez eszebejusson. Ha ugy gondolod erdemes, harcolj erte, de csak egy bizonyos pontig. Ha annyira menni akar, el kell tudni engedni. Nem mondom el a velemenyemet arrol a ferfirol aki egy 7 honapos csecsemot el tud hagyni, es egy szereto feleseget benne hagyni a pacban, egyedul.
2009. nov. 24. 09:50
 10/17 A kérdező kommentje:

Sajnos tényleg nem tudom az okát. Mostanában tényleg sokat veszekedünk. És most teljesen más. Kérdeztem,h van-e valakije,mert én is erre gondoltam,de azt mondta nincs. Semmi sem olyan mint rég. Én arra gyanakodom,h a szüleimmel van gondja,de ők nem bántanák,csak segítenek. Nagyon ellenséges volt. Ő nem olyan,aki csak úgy mondja a dolgokat,ki kell húzni belőle,de az sem megy mindig.

Még nem adtuk be a válópert,de ha így haladunk,akkor az lesz.

Én mindig odafigyeltem,h mindent megadjak neki,hogy mindig napra kész legyek,baba mellett is. Soha nem csaltam meg,nem is tenném. Olyan értelmetlen. De nagyon szeretem és nem bírnám ki ha elhagyna,csak a kisfiam éltet. :(

2009. nov. 24. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!