Miért lehet ez? 5 hónapos lesz a kisfiunk pár nap múlva, s valahogy úgy érzem nem bírom elviselni a páromat.
Mindennek az alapja a kommunikáció!
Hihetelen fontos!
Mindig mondd el, hogy mit érzel, hogy mit seretnél, hogy egy adott esettel kapcsolatban mit gondolsz és mit szerettél volna, és ezt tegye meg a férjed is.
Lehet sokban gondolkodtok közösen, csak mindig azt gondoljáto, hogy ez nem jó a másiknak, tehát beszéljétek meg!
Férjed mennyit van a picivel? Játszatok együtt, hárman, sétljatok együtt, legyenek közös programok.
Érzelmi viharaim nekem is vanak, más itthon bezárva leni a lakásban a kicsivel, nem hallani felnőtt emberi hangot-én legalábbi sígy vagyok, férjem meg alig várja, hogy hazajöjjön a munkából, és nem érti, mirét nem szeretk itthon leni..ez örök harc:-)
beszéljetek, drukkolok!:-)
Hát az´én lányom 14 hónapos lessz.
E`n is egyedül érzem magam,mert ha a fe´rjem hza jön,egyböl a számítógép elé ül.Alig foglalkozik a gyerekkel velem meg .....Ez azóta van miota Travianozik.
egyszerüen függövé vált.akármit mondok nem számít...Hétvégén pedig keléstöl fekvésig TRAVIAN....
Próbálj pozitívan állni a dolgokhoz.Próbálj kzös programot tervezni.Ha nem megy,akkor menj el egyedül a babával.majd rájön,ha tényleg fontosak vagytok neki,akkor foglalkoznia kell veletek.
Egyébként otthon van,vagy elja´r valahová??Mit csinál mikor othon van??
Dolgozik napi 8órát, 3 muszakban van, úgyh van olyan hét mikor éjszakás, hogy nincs is a babával mert nappal aludnia kell vmennyit. Beszélgetunk, de sajnos nekem már nem esik jól azzal bántani ot, hogy sosincs velem, kezdek belefáradni a fájdalomba, hogy egyedul vagyok:(
Félek-ismervén magamat-,hogy elfojtom majd a fájdalmat és nem szólok tobbet neki, akkor viszont eltávolodok tole:(
Ha hétvégén itthon van, mert nem kell bemennie, szintén számítógép, néha odajon a babához...De az esték a legrosszabbak, mikor feljon és filmet néz a gépen, aztán masnap akkor kel, mikor mennie kell dolgozni, van velunk semmit:(
Mit tettem, nem értem...
Szia, nálunk is hasonló a helyzet,én is megkaptam,hogy mindenben a hibát keresem.Az én párom reggel 8-kor megy el dolgozni,este 19.30-ra hazaér,leviszi a kutyát, eszik,leül a gép elé és Ikariamozik, vagy Travianozik.Erre nem fáradt...ha szabadnapos,az egész napot az ágyban tölti,sétálni sem jön le velünk,nemhogy átvenné tőlem a bébit addig míg legalább hajat mosok. Érdekes, egyre több anyukától hallok hasonlókat.Persze megértem,hogy Ő dolgozik meg minden, de azt nem értem,miért a gép előtt kell állandóan lógni, a babára meg tojik,csak akkor foglalkozik vele, ha más is látja..afalnaktudok menni tőle, amikor hozzámvágja, hogy nekem könnyű,mert egész nap otthon vagyok, és tudok aludni. :(((
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett...
Koszonom a válaszokat, igyekszem helyrehozni amit meg lehet, ugyanaz lenni aki voltam még szulés elott. Nem akarom, hogy csak a baba tartson a párom melett.
Koszike mindenkinek, sok boldogságot nektek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!