Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki hasonló cípőben jár?
Figyelt kérdés
Kezdem az elején. %hónap után házasodtunk össze és akkor úgy éreztem én vagyok a világ legboldogabb embere ami mára a legszomorúbbá vált. Szeptemberben volt az első házassági évfordulonk. Mióta együtt vagyunk semmi nem sikerült nekünk amit szerettünk volna csak pofon pofon hátán. Minden problémával nekem kell megküzdenem őt igazából semmi nemérdekli. Sportoló sajnos nincs csapata 1 éve így bevétele se. Én törődök mindennel, én fizetek mindent. Kicsit belefáradtam 24évesen.Óriásit csalódtam benne emberileg.Ő próbál velem kedves lenni, ölel, puszil. De ami nekem fonos neki nem. Tudom soha nemcsalna meg és örökké velem lenne de gondoskodni nemtudna rólam. Ilyen embernek hogy szüljek gyereket? Valószínű hogy már nem szeretem? Idegesít ha hozzám szól, megölel, megcsókol.Csak a hobbijával van elfoglalva. Vele nemlehet a problémákról beszélni mert neki semmi nem probléma. Elmondtam már ezeket neki is és csak annyi volt a válasz ha havonta 500ezret adna én csak akkor lennék boldog. SZerinte. Ti mit csinálnátok? Váljak el?2009. nov. 19. 18:07
11/11 anonim válasza:
Előző:
Hagyd ott, gyerekre ne is gondolj egy ilyentől, meglátod mennyivel jobban fogod érezni magad, és büszke lehetsz, hogy volt bátorságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!